12 lucruri despre pisici pe care nu le stiai

pisici

1. O pisica sanatoasa poate sari de pana la cinci ori inaltimea ei.

2. Desi au blanite dese ce le acopera tot corpul, pisicile pot tolera cu usurinta temperaturi inalte. Ele nu dau niciun semn de disconfort pana cand temperatura corpului nu ajunge la 52 de grade Celsius, in comparatie cu oamenii care suporta pana la 45 grade Celsius.

3. Cand se intalnesc doua pisici nu trebuie sa-si atinga nasul pentru a comunica. Insa doua pisici care se cunosc si au fost despartite o vreme isi ating nasurile pentru a se recunoaste si a identifica daca sunt bine.

4. Pisicile nu privesc ochi in ochi foarte des. Pentru a te imprieteni cu o pisica trebuie sa te uiti la ea o singura data, sa clipesti apoi sa te uiti in alta parte.

5. Pisicilor le plac oamenii ce nu folosesc metoda pedepsei. Ele trebuie sa fie recompensate si impinse sa faca lucruri bune.

6. Carnea este cea mai buna prietena a pisicilor. Datorita rinichilor puternici, pisicile pot supravietui doar cu carne si fara niciun strop de apa. Cu ajutorul carnii, ele isi curata dintii.

7. Multi dintre noi cred ca pisicile isi folosesc mustatile pentru a se misca in intuneric. Insa nu multi stiu ca mustatile lor declanseaza si reflexele de clipire pentru a le proteja ochii.

8. Pisicile nu saluta niciodata. Ele asteapta sa fie bagate in seama.

9. Pisicilor le plac chiuvetele, deci daca pisica ta lipseste din casa, uita-te in chiuveta.

10. Pisicile sar inainte de declansarea unui cutremur, caci simt vibratiile in labutele lor sensibile.

11. Cand pisica ta din coada inseamna ca are un conflict intern. Gestul va inceta cand va lua o decizie. De exemplu, daca sta in fata usii si da din coada, nu este sigura daca vrea sa iasa afara in frig sa se joace sau sa ramana la caldura in casa.

12. Nu trebuie sa apuci pisicuta de ceafa. Numai mama ei stie cum trebuie sa o apuce ca sa nu o raneasca. (sursa: sokant.ro)

VEZI SI: PROPUNEREA UNUI SEMI-RETARD: Câinii din curțile românilor ar putea fi operați, să nu mai latre!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *