PARANORMAL 10 semne că există fantome sau spirite

Considerate fenomene paranormale, întâmplările despre fantome ridică numeroase semne de întrebare. Unii oameni cred că există posibilitatea că spiritele să stea în preajma noastră, în timp ce altele consideră că este vorba doar despre povești menite să înspăimânte lumea.

Deși nu multe persoane cred că există fantome, specialiștii în domeniu încearcă să ne avertizeze în legătură cu diferite întâmplări bizare. Așa că nu ar trebui să tratezi cu indiferență anumite semne care îți pot indică că un spirit încearcă să ia legătură cu ține. Poate că el vrea să te avertizeze că eșți în pericol ori, dimpotrivă, să își apere teritoriul în care bântuie.

10 semne care îți vor schimbă percepția asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău

1. Simți deseori că nu eșți singură într-o încăpere. Dacă ți s-a întâmplat să mai simți o prezența în apropierea ta, cu siguranță ai intrat în câmpul energetic al unui spirit. În funcție de senzația pe care ai avut-o în acel moment, el are intenții bune ori nu.

2. Simți brusc că îți este frig într-o camera în care te simțeai bine. Acum un minut te simțeai confortabil, iar acum simți că a trecut un curent de aer rece pe lângă ține, deși nu există o explicație clară pentru acest lucru.

3. Pană de curent inexplicabilă. Fantomele sunt des asociate cu problemele de energie electrică dintr-o locuită. Astfel de întâmplări ridică semne de întrebare, în special atunci când specialiștii nu găsesc o explicație clară pentru aceste fenomene.

4. Animalele de companie se comportă ciudat. Animalele simt imediat prezența unui spirit în preajma lor. Nu ar trebui să te mai întrebi dacă există fantome atunci când ele privesc în gol ori se agită în prejma a ceva ce pare invizibil, ci să iei lucrurile în serios. Unele își ies din minți, altele par să își fi găsit o nouă preocupare interesantă, în funcție de intențiile și de energia (pozitivă ori negativă) pe care o are spiritul respectiv.

5. Auzi ciocănituri, dar nu vezi niciun musafir. Cercetătorii spun că astfel de semne demonstrează că spiritul din preajma încearcă să ia legătură cu ține. Fie încearcă se te avertizeze de ceea ce ți s-ar putea întâmplă, fie încearcă să își rezolve o problema din perioada în care trăia.

6. Ți se pare că îți auzi numele, însă nu este nimeni în zona. Dacă ți s-a întâmplat în ultima perioada să auzi că te-a strigat cineva, ar trebui să iei în calcul că există fantome. Persoanele dragi decedate încearcă să ia cumva legătură cu ține.

7. Ușile se deschid și se închid singure. Mulți cercetători care investighează fenomenele paranormale au ajuns la concluzia că acesta este unul dintre cele mai întâlnite semne care demonstrează că există fantome într-o casă.

8. Miros ciudat în încăpere. Deși aerisești casă zilnic, totuși nu poți să scapi de un anumit miros. Dacă el îți amintește de o persoană dragă care a murit, s-ar putea că spiritul ei să fie mai aproape de ține decât îți închipui. Nu te speria, poate doar încearcă să te protejeze ori nu se poate despărți de ține.

9. Simți că cineva te atinge ușor. Nu este nimeni lângă ține, însă tu simți că te mângâie cineva pe braț ori pe par? Dacă simți des această senzație, ar trebui să iei în considerare că ai un spirit în preajma ta care încearcă să între în contact cu ține.

10. Detectezi o apariție. Fie că observi o umbră ciudată într-o fotografie, fie că reușești să vezi cu coadă ochiului o silueta stranie, ar trebui să îți pui întrebări dacă existența fantomelor chiar este un mit, scrie efemeride.ro.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *