“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre Rory John Gates, fiul miliardarului Bill Gates

Father Son

Rory John Gates este singurul fiu al celui de-al doilea cel mai bogat om din lume, Bill Gates și soția sa, Melinda Gates.
Tânărul, Rory John Gates, are o viață foarte privată, care este deosebită de trăsătura sa personală, în special ca fiul unui om bogat notabil în comparație cu celelalte două surori ale sale, Jennifer Katharine Gates și Phoebe Adele Gates.

 1. El este al doilea și cel mai iubit copil
  Rory are o legătură solidă cu familia, în special, cu mama sa, Melinda Gates. Fiind singurul copil bărbat din familie, Rory este răsfățat de toată lumea din familie, inclusiv de surorile sale.

Se spune că mama sa, Melinda Gates, spune asta despre fiul ei:

„Este un copil extraordinar și un frate minunat. A dobândit dragostea obsesivă a oamenilor săi pentru puzzle-uri. Totuși, ceva care mă face cel mai mândru este că Rory este feministă. ”

 1. El nu este atașat
  Pentru un tânăr care este un fiu până cândva cel mai bogat om din lume, se va întreba de ce nu are un partener mai ales atunci când fiecare doamnă din lume ar dori să se întâlnească cu el.

Oricum, este un om drept. Este foarte mulțumit să fie singur și îl consideră potrivit, confortabil și plăcut, întrucât trăiește o singură viață.

La fel ca alți copii bogați, el nu este un băiat obraznic sau un playboy. Este ocupat cu ocuparea cu normă întreagă de a fi un fiu al unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates.

 1. Rory John Gates este multirasial
  Da! Rory John Gates este american, irlandez, german, scoțian și englez. Tot acest sânge național este întruchipat în el.

 2. El este feminist
  Mama lui Rory, Melinda Gates a făcut o declarație cu privire la fiul ei. Ea a explicat că fiul ei este feminist: el pledează pentru drepturile egale ale femeilor. Potrivit ei, Rory nici măcar nu este timid în această privință.

 3. Rory John Gates nu are cont social
  Cel mai adesea, copiilor bogați le-ar plăcea lumea să știe cine sunt, postând poze pe rețelele lor sociale sau vorbind cu casele media. Dar Rory nu este așa. Nu a obținut nici măcar un singur cont de socializare. El este o fantomă în lumea social media.

 4. A mers la același liceu ca și tata
  Rory John Gates și tatăl său, Bill Gates au participat la aceeași școală de elită – The Lakeside School. Sora lui mai mare, Jennifer a mers și ea la aceeași școală.

 5. El este iubitor de mașini
  Dacă doriți pe cineva care este un adevărat iubitor de mașini, atunci Rory John Gates este cel care alege. Are tot felul de colecții scumpe de mașini în garaj, dar, în mod surprinzător, nu s-a văzut nicio fotografie cu el stând în apropiere sau conducând o mașină.

 6. Rory vorbește diferite limbi
  Cu excepția faptului că este multiracial, Rory este, de asemenea, multilingv. În afară de propriile limbi materne, Rory poate vorbi germana, irlandeză și spaniolă. Toate aceste limbi sunt suficiente pentru el.

 7. El a fost restricționat să folosească telefonul mobil până la vârsta de 13 ani
  Tânărul a fost restricționat de tatăl său de la utilizarea telefoanelor mobile până la vârsta de 13 ani. Aceasta a fost o regulă stabilită de Bill Gates, deoarece s-a aplicat și celorlalte două surori ale sale, cărora li s-a cerut să înceapă să folosească telefoane mobile la vârsta de 13 ani. .

Rory a început să folosească un telefon mobil doar în 2012 pentru că avea vârsta de 13 ani. Poate că a pus mâna pe dispozitivele de comunicare ale prietenilor săi, dar oficial, a început să-și folosească propriul telefon mobil în 2012, unde avea 13 ani la acel moment.

 1. Rory John Gates îi place să ducă o viață privată
  Nu se știu atât de multe despre faptul că Rory este mai ales fiul unui miliardar. El preferă să păstreze o viață cheie de profil redus, departe de lumina reflectoarelor media.

Cu toate acestea, la vârsta de douăzeci de ani, Rory își face mulți ani de tinerețe foarte fructuoși.

S-ar putea să se întâlnească cu cineva pe care l-a ascuns de întreaga societate sau de mass-media.

Sursa: ab-tc.com

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.