Ziua cea mai NEAGRA din viața lui Dragnea. Cele mai noi DEZVALUIRI îi pot încheia cariera politică


Liviu Dragnea pare să aibă din nou parte de probleme, chiar după ce a mai căpătat, luni, un răgaz de la ÎCCJ. Noi dezvăluiri ale Rise Project au apărut în spațiul public. În articolele anterioare, jurnaliștii de investigație RISE Project au scos la suprafață detalii incendiare despre firma Tel Drum, documente, facturi și dovezi despre partidele de vânătoare la care Liviu Dragnea participa alături de lideri importanţi din PSD, ajunși acum principalii săi aliaţi, cât şi de directorii din compania Tel Drum. De data aceasta, în prim plan apare un alt nume-cheie, Cătălina Elena Ștefănescu, cea care l-ar fi însoțit în Brazilia de nenumărate ori.

Jurnaliștii de la Rise Project au relatat faptul că vila de lux de la malul oceanului Atlantic, unde și-a petrecut Liviu Dragnea vacanțele de-a lungul anilor, Casa Grande, este părăsită. Dragnea și anturajul său ar fi trecut ultima oară pe acolo în 2016. Autoritățile din Brazilia îl investighează pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru o posibilă spălare de bani legată de achiziționarea vilei din Cumbuco.

Potrivit jurnaliștilor de la publicația citată mai sus, Casa Grande ascunde și alte secrete ale politicii românești.

Informații obținute de la poliția de frontieră braziliană de către jurnaliștii de la revista Época arată că directorul executiv al Tel Drum SA, Petre Pitiș, a călătorit de nenumărate ori cu Liviu Dragnea în Brazilia.

Citeste si:  Alianța care o pune la zid pe Dancila: PSD poate pierde tot (surse)

Ei au plecat pentru prima oară în februarie 2008, când cei doi au sosit și au plecat împreună de pe aeroportul din Fortaleza, capitala statului brazilian Ceara. Casa Grande este relativ aproape de acest aeroport. Este vorba despre o distanță de aproximativ 25 de kilometri. Un an mai târziu, cei doi au sosit pe 16 februarie și au părăsit Brazilia cu același zbor pe 3 martie 2009.

Dragnea și Pitiș au fost însoțiți și de Mugurel Gheorghiaș, fost acționar al Tel Drum SA.

Conform datelor obținute de la poliția de frontieră braziliană, Dragnea și directorul executiv al Tel Drum au mai fost în Brazilia de șapte ori între 2010 și 2014 – ultimul an când Petre Pitiș a mai pășit în țara sud-americană. De cele mai multe ori, Pitiș și Dragnea au intrat sau au ieșit de pe aeroportul din Fortaleza la distanță de o zi așa cum s-a întâmplat în 2013, când Dragnea a ajuns pe 14 decembrie iar Pitiș pe 15.

Cei doi neagă vehement relația strânsă pe care au avut-o în timp ce firma Tel Drum a câștigat sute de milioane de euro de la stat.

Întrebat despre relația sa cu Dragnea, Petre Pitiș a declarat în 2017: „M-ați înnebunit cu personajul asta! Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a.”

Citeste si:  Lovitură pentru Ion Caramitru! Anunțul făcut chiar acum de Guvern. Este scandalul momentului
Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x