“Vom ocupa hotelurile pentru a opri găzduirea imigranţilor. Taberele de ţigani trebuie rase de pe faţa pământului”

mateo

Liderul partidului nationalist italian Liga Nordului, Matteo Salvini, a declarat marti ca formatiunea sa este pregatita sa ocupe hotelurile pentru a impiedica gazduirea imigrantilor veniti din Africa de Nord.Salvini a facut aceasta declaratie dupa ce Guvernul italian a anuntat ca este nevoit sa caute mai multe camere pentru a caza miile de refugiati sositi din Africa de Nord pe coastele Italiei, relateaza ANSA in pagina electronica.

Ministrul de Interne, Angelino “Alfano si (premierul Matteo) Renzi cauta paturi pentru alti 6.500 de imigranti”, a scris Salvini pe pagina sa de Facebook. “Le cerem guvernatorilor, primarilor si consilierilor din cadrul Ligii sa respinga fiecare sosire prin orice mijloace”, a adaugat el.

“Noi, cei din cadrul Ligii suntem pregatiti sa ocupam fiecare hotel, camin, scoala sau cazarma folosita pentru presupusi refugiati”, a avertizat Matteo Salvini.Italia se confrunta cu un aflux important de imigranti din Africa de Nord, care fug din calea conflictelor din tarile lor si se indreapta spre Europa. La inceputul lui aprilie, autoritatile italiene au salvat mii de imigranti care se aflau in trei ambarcatiuni mari, in deriva.Matteo Salvini, cunoscut pentru declaratiile sale dure la adresa imigrantilor, a afirmat recent ca taberele de tigani din Italia “trebuie rase de pe fata pamantului”.

Loading...

Related posts

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.