Vladimir Putin: “Primul guvern SOVIETIC era alcatuit in proportie de 80 la suta din evrei”

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat acum circa două săptămâni că “evreii alcătuiau 80-85 la sută din primul guvern al Uniunii Sovietice”, întocmit după Revoluţia bolşevică din 1917.

https://i1.wp.com/solargeneral.com/images/88-style-images/racist-art/communism-is-jewish.jpg?resize=516%2C321

Discursul liderului de la Kremlin, rostit în 13 iunie, a fost preluat de mai multe agenţii de presă israeliene. Acesta a făcut referire la originea evreiască a comunismului sovietic când a vorbit despre naţionalizarea bibliotecii care a aparinut rabinului Joseph I. Schneerson. “Gândiţi-vă doar la aspectul acesta: decizia de naţionalizare a fost luată de primul guvern sovietic, care a fost alcătuit în proporţie de 80-85 la sută din evrei”, a spus Vladimir Putin.

Cu toate acestea, guvernul la care a făcut referire preşedintele rus a persecutat în primul rând Biserica Ortodoxă, cazurile în care evreii au avut de suferit fiind destul de rare, cel puţin în primii ani de existenţă ai Uniunii Socvietice. Mai mult, “antisemitismul” a fost declarat ilegal, fiind considerat “contra-revoluţionar”. Persoanele găsite vinovate de acest delict de opinie erau pedepsite cu moartea, conform noilor legi bolşevice impuse de Lenin. Sursa: FrontPress.ro

Loading...
Citeste si:  Breaking news mondial. Lumea în stare de șoc! Statele Unite au atacat, IN SECRET, Iranul

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x