VIOLENTE INTR-O TABARA DE TIGANI: Un europarlamentar italian a fost atacat

Violenţe într-o tabără de tigani din Italia: Maşina liderului partidului Liga Nordului, atacată de manifestanţi

liga-nordului

Maşina liderului partidului Liga Nordului, din Italia, a fost atacată de câţiva manifestanţi în timp ce venea în zonă pentru a denunţa ajutoarele publice acordate tiganilor. Maşina europarlamentarului Matteo Salvini a fost atacată cu pietre de protestatarii furioşi.

Liderul partidului Liga Nordului venea în zonă să denunţe ajutoarele publice acordate taberei de romi când a fost atacat de manifestanţi.

Câţiva manifestanţi s-au năpustit asupra maşinii liderului partidului Liga Nordului, au lovit-o cu pumnii şi au aruncat cu pietre în aceasta. Protestatarii scandau lozinci împotriva tânărului europarlamentar şi au încercat să blocheze trecerea autovehiculului. Unul dintre ei s-a urcat chiar pe plafonul autovehicului, iar alţi doi au fost răniţi după ce maşina i-a lovit.

Politicianul a venit în tabăra din Bologna pentru a denunţa ajutoarele primite de tigani. Potrivit unui interviu acordat de Matteo Salvini pentru La Stampa, locuitorii oraşului Bologna plătesc 130.000 de euro pentru electricitatea şi apa consumate în tabăra de tigani.

Europarlamentarul Matteo Salvini a criticat vehement atacul pe reţelele de socializare. Acesta a postat mai multe fotografii cu maşina vandalizată.

Loading...

Related posts

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.