VIDEO Polițiștii îi caută pe TIGANII care au luat un copil de pe stradă și l-au aruncat la tomberon

Probleme mari pentru tinerii din una dintre cele mai bogate familii de romi din Timișoara, care s-au filmat în timp ce aruncau un copil, luat de pe stradă, la tomberon. Micuţul plânge şi încearcă să scape, însă este luat pe sus şi aruncat la gunoi, în râsetele ”răpitorilor”. Imaginile au fost văzute și de mai multe organizații care luptă pentru drepturile românilor, iar una dintre ele a depus o plângere penală.

Articol de Diana Marinescu

 

”Asociaţia Demnitatea Naţională semnalează opiniei publice și autorităților un fapt şocant care s-a petrecut pe una dintre străzile centrale ale municipiului Timişoara. Un grup de tineri au imobilizat un copil după care l-au aruncat într-un tomberon de gunoi. Asociația noastră a solicitat deja organelor de cercetare să demareze de urgenţă o anchetă, să-i identifice pe făptaşi şi să fie deferiţi justiţiei pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, am sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului propunând măsurile specifice de intervenție în astfel de situații”, se arată într-un comunicat al celor de la Asociația Demnitatea Națională.

În luna aprilie, www.exclusivtm.ro prezenta în premieră imaginile cu tinerii care băgau cu forţa un copil, luat de pe stradă, într-un tomberon. Copilul plânge şi încearcă să scape, însă este luat pe sus şi aruncat la coşul de gunoi.

Citeste si:  Bomba zilei! Un fost lider PSD, condamnat definitiv la închisoare cu executare! Se duce lângă Dragnea

Imaginile îi surprind pe cei doi şmecheri în timp ce îl iau de mâini şi de picioare pe micuţ şi îl duc până la cel mai apropiat tomberon, în care îl aruncă cu capul înainte.

 

Sursa: ExclusivTM.ro

Loading...

3 Comments

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x