(VIDEO) O înregistrare cu militari sirieni EXECUTAŢI de rebeli a stârnit confuzie în rândul liderilor guvernelor occidentale

O înregistrare video care prezintă executarea unor soldaţi sirieni demonstrează cruzimea de care dau dovadă rebelii în zonele pe care le controlează, creând dileme în rândul guvernelor occidentale.

inregistrare

Deţinuţii, şapte în total, sunt soldaţi sirieni capturaţi. Cinci dintre ei sunt legaţi şi au urme roşii pe spate. Ei stau cu capetele lipite de pământ în timp ce comandantul rebelilor, cunoscut sub apelativul „Unchiul”, recită un poem revoluţionar. După terminarea poemului, acesta îl împuşcă în cap pe primul prizonier. Oamenii lui continuă procesul, ucigând toţi cei şapte bărbaţi de la picioarele lor, relatează New York Times, în ediţia electronică.

Scena, prezentată într-o înregistrare video scoasă clandestin din Siria în urmă cu câteva zile de un fost rebel dezgustat de aceste crime, oferă o privire întunecată asupra modului în care mulţi rebeli au adoptat unele dintre tacticile brutale şi crude ale regimului pe care încearcă să îl îndepărteze de la putere.

Loading...
Citeste si:  1,7 milioane de "romani" NU au muncit nicio zi in viata lor

1 Comment

  1. g.b.

    inainte de a afirma ceva despre regimul de la baghdad,intrebati-va de ce a inceput razboiul lor!citi sint crestini si citi sint musulmani in siria,si atunci veti avea toate raspunsurile!(asta daca sinteti obiectivi,bineinteles)

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.