VIDEO – Bataie intre doua familii de TIGANI din Buzau

bataie-tigani-buzau

Altercaţie între două familii de ţigani care locuiesc pe Aleea Grădinilor, din Buzău. Incidentul, care a avut loc în week-end, a pus pe jar aproape toată poliţia din Buzău. Tiganii şi-au spart geamurile de la case cu pietre şi s-au înjurat ca la uşa cortului. Tiganii au devenit violenţi şi au recurs la bâte şi cuţite, spre disperarea martorilor care au asistat la scenele de coşmar.

Pentru calmarea spiritelor au fost mobilizaţi mascaţii, efective de jandarmi dar şi poliţiştii locali. În urma scandalului, mai multe persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la Spitalul judeţean cu ambulanţele pentru a primi îngrijiri de specialitate. Nu se ştie deocamdată care au fost motivele pentru care tiganii s-au luat la bătaie.

Pe Aleea Grădnilor trăiesc 40 de familii (aprox 400 tigani), în urmă cu 10 ani, au ocupat abuziv locuinţe aflate în domeniul public. Nu au locuri de muncă, trăiesc numai din ajutoarele sociale iar copiii nu se duc la şcoală. – Sursa: Nationalisti.ro

CITESTE SI:  ALERTA IN ORAS! O femeie a fost răpită din stradă in plin centru!

 

Loading...

1 Comment

  1. dukenazy

    Oare pentru ce sa mai intervină politia! Cel mai simplu sa rezolvi problema este sa lași țiganii sa se omoare intre ei și după aia sa aduni morții!

    Țiganii, nu produc nimic ci sunt niște paraziți care consuma resursele romanilor!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.