Un timişorean se plânge că i s-a integrat o comunitate de romi în propria casă

Un timişorean a avut ocazia să vadă pe propria piele cât de problematică este integrarea romilor. Asta după ce, întors dintr-o vacanţă de o săptămână, a găsit o întreagă comunitate de romi integrată în propria vilă. Deşi tolerant, timişoreanului nu i se pare normal să rămână pe drumuri din cauza romilor.

„S-au integrat perfect”, povesteşte acesta. „Am intrat în casă, m-am pus pe canapea şi am dat drumul la televizor. Dintr-o dată, aud nechezat de cal. Când mă uit, o grămadă de cai băgaţi în casă. Apoi văd că în curte era o familie de ţigani, de vreo 20 de persoane, toate integrate perfect într-un cort imens. Nu că aş avea ceva împotriva integrării ţiganilor, dar parcă aş prefera să nu fie casa mea cea în care se integrează.”

Poliţiştii ridică din umeri şi spun că nu au cu ce să-l ajute pe proprietarul vilei. „Asta cu integrarea romilor e de la UE, ar fi şi culmea să intervenim”, se scuză un şef al poliţiei locale. „Şi nu zic asta doar pentru că am luat o mică atenţie în bani de la romii integraţi, ci pentru că şi mie mi se pare normal să-i integrăm. Că-i integrăm în societate sau în vila personală a cuiva, asta deja nu mai e problema poliţiei.”

Citeste si:  Trei etnici "neprecizati" din Vrancea care au ţinut în sclavie zeci de români în Londra și-au primit pedeapsa

Sursa: TimesNewRoman.ro

Loading...

1 Comment

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x