ULTIMA ORA. Primele imagini cu AVIONUL PRABUSIT la Nehoiu

În urmă cu puțin timp, salvatorii ajunși la locul accidentului au descoperit un avion de mici dimensiuni, prăbușit într-o zonă împădurită. Cei doi bărbați au fost zdrobiți la impactul cu solul. Deocamdată nu se știe încă cărei companie aparținea avionul.

Cauza prăbușirii ar putea fi vremea nefavorabilă, a precizat Gabriel Cozma, purtător de cuvânt al Prefecturii Buzău. „Vremea a fost foarte rea încă din cursul nopții trecute. Deci în zonă a plouat non-stop,” a declarat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului.

Avionul s-a prăbuşit în zona satului Valea Nehoiului, care aparţine de oraşul Nehoiu, accidentul având loc într-o zonă greu accesibilă. Condiţiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii.

Cei doi bărbați au fost găsit lângă epava avionului, cu centurile legate. Trupurile lor au fost pur și simplu zdrobite de forța impactului.

Loading...
Citeste si:  Informație de ultimă oră despre cazul fetiței de 9 ani, luată din casă cu mascații. Tribunalul Mehedinți a respins cererea de adopție internațională!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x