ULTIMA ORĂ: Bebeluș MORT la maternitatea Buzău!

Caz dramatic într-o familie din județul Buzău. O adolescentă de 15 ani a adus pe lume un bebeluș care nu a supraviețuit nici măcar 24 de ore. După ce a născut, starea pacientei s-a agravat, iar medicii au constatat că fata suferă de gripă.

Adolescenta în vârstă de 15 ani s-a prezentat la spital în cursul săptămânii trecute. Văzând simptomele, medicii au suspectat-o din start de gripă, și au internat-o la Maternitatea Buzău, pentru ttratament specific. În cursul zilei de duminică tânăra a adus pe lume un bebeluș, care, din nefericire, s-a stins azi-dimineață.

Surse medicale au declarat că, imediat după naștere, starea de sănătate a tinerei de 15 ani s-a agravat, aceasta fiind trimisă la un spital din Capitală. Azi, Direcția de Sănătate Publică a primit rezultatele analizelor tinerei care au confirmat prezența virusului gripal.

Astăzi, la Buzău au fost confirmate două cazuri de gripă. Este vorba despre tânăra de 15 ani și despre un copil de 2 ani, din Buzău. Responsabilii DSP vorbesc despre încă patru suspiciuni de infestare cu virusul tip A. – Sursa: Reporter Buzoian

Nota redactiei Nationalisti.ro: Cum sa internezi in maternitate o persoana cu gripa? O sala de nastere putea fi imporvizata si in cadrul spitalului de boli infectioase. Sa vedem cine raspunde…

Support our work and projects via PayPal ([email protected]) or trough BitCoin: 1MqCFNpGrjTJJmntE7Q9QEoi8ZJF9bCT3a

Loading...

Related posts

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.