ULTIMA ORA: Adevărul iese la iveală: Hayssam a fost adus din Franţa, cu 300 de euro în buzunar

Deşi autorităţile române se înghesuie să-şi aroge meritele pentru capturarea celui mai cunoscut terorist român, de fapt, pentru asta ar trebui să le mulţumim francezilor. Ministerul de interne francez este cel care a cumpărat biletul de avion pentru teroristul român, l-a trimis acasă şi i-a dat şi 300 de euro să nu fie supărat.

„L-am capturat pe domnul Omar într-unul din locurile obişnuite în care se adună astfel de oameni, respectiv în preajma turnului Eiffel. Nu cunoştea franceză, vorbea în română şi ţigăneşte şi nu avea loc de muncă. Am respectat procedurile legale în vigoare”, a explicat Pierre de Cebal, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Mai grav este că foarte mulţi turişti români aflaţi în capitala Franţei s-au fotografiat cu teroristul sirian, neştiind, de fapt, cine este acesta. Hayssam a fost tag-uit în zeci de poze pe internet sub numele „Omar Sharif” sau „Raed Arafat”.

Sursa: TimesNewRoman.ro

Loading...
Citeste si:  Trei etnici "neprecizati" din Vrancea care au ţinut în sclavie zeci de români în Londra și-au primit pedeapsa

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x