Tiganii vor avea strazi cu numele lor in centrul Timisoarei. Esti de acord?

Patru şefi de clanuri tiganesti din Timisoara, care au pus mâna pe sute de clădiri din centrul Timisoarei, încearcă să îţi finalizeze capodopera. Tiganii vor ca străzile din centrul oraşului de pe Bega să poarte numele lor, şi au convins un revoluţionar să meargă la primărie să ceară acest lucru.

Un „revoluţionar” din Timişoara a propus autorităţilor ca strada pe care se află Primăria Timisoara să poarte numele unui şef de clan ţigănesc, care a murit de cancer.

De exemplu, bulevardul C.D. Loga, pe care se află Primăria Timişoara ar urma să se numească bulevardul Vladimir Cârpaci, după tiganul care a murit în vară din cauza unui cancer galopant şi deţinea jumătate dintre clădirile de pe bulevard.

Şeful mafiei imobiliare tiganesti, Ionelaş Cârpaci, care este judecat pentru că a furat cu acte false… terenurile Primăriei Timisoara, vrea şi el stradă cu numele lui în centrul Timişoarei. El îşi doreşte actuala stradă Nemoianu.

El  a pus mâna pe clădirile istorice în valoare de 30 de milioane de euro. Nici cumnatul lui Ionelaş, Nicolae Mihai, care este dat în urmărire generală, după ce a scos pistolul la judecătorii de la Tribunalul Timiş, chiar în sala de judecată, nu se lasă mai prejos.

Vrea şi el o stradă cu numele lui: Calea Torontalului, care ar urma să să numească Calea Nicolae Mihai.

Şi Vişinel Stancu Rudolf vrea să-i fie trecut numele pe indicatoare. El a avut mai multe probleme cu legea, iar acum îşi doreşte strada Caraiman, unde are mai multe clădiri.

Sursa: Exclusiv TM

Asteptam opinia ta mai jos, la rubrica Comentarii.

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.