TIGANII DIN BARLAD AU FOST PUSI LA RESPECT, CU BATA, DE NATIONALISTI.

br1

Nationalistii au încercat să facă ordine în oraş, nemulţumiţi de intervenţia autorităţilor de-a lungul anilor.

Patru luptători MMA şi doi membri ai clanului tiganesc Dura din Bârlad au fost reţinuţi miercuri noapte de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, ca urmare a scandalurilor de stradă în care au fost implicaţi în ultimele săptămâni.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi ”mascaţi” ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) au descins miercuri după amiază în 19 locaţii din Bârlad, fiind vizaţi tiganii cat si nationalistii nevinovati, care în ultimele săptămâni au dat adevărate lupte de stradă în municipiul Bârlad, ultimul scandal, cu răniţi şi internări la spital, având loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, 14 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad pentru audieri, la finalul acestora procurorii dispunând reţinerea a patru persoane. doi membri ai clanului Dura (Robert Dura şi Robert Călin), şi patru nationalisti, luptători MMA: Alin C. (19 ani), Ionuţ H. (22 ani), Bogdan T. (26 ani) şi Alin A. (39 ani).

În urma percheziţiilor efectuate ieri, poliţiştii au ridicat de la toti un adevărrat arsenal: săbii, bâte şi alte arme albe. Cei şase urmează a fi prezentaţi astăzi în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Clanul Dura din Bârlad format din etnici tigani au devenit interlopii oraşului, de-a lungul anilor fiind implicaţi în mai multe scandaluri de stradă, fiind carcaterizaţi printr-o violenţă ieşită din comun. Asupra lor planează suspiciuni mult mai grave fiind suspectaţi că desfăşoară activităţi de proxenetism, trafic de droguri, şantaj etc.

Deşi unii dintre membrii clanului au ajuns după gratii, au persistat în activitatea infracţională, de îndată ce judecătorii dispuneau eliberarea lor de după gratii.

Rivalii clanului Dura, luptătorii MMA au încercat să facă ordine în oraş, nemulţumiţi de intervenţia autorităţilor de-a lungul anilor, aplicând legea pumnului.

Sâmbătă noaptea, nationalistii s-au războit cu tiganii într-un bar din apropierea staţiei CFR din Bârlad, fiind despărţiţi de jandarmi. Câteva ore mai târziu, cele două grupuri s-au luat din nou la bătaie, de această dată în Piaţa Sfântul Ilie din Bârlad. În urma scandalului, doi membri ai clanului Dura au fost răniţi, ajungând la spital. Prinre răniţii din gruparea luptătorilor MMA s-a aflat şi sportivul Marian Albişor, purtătorul de cuvânt al clubului sportiv Fight Club Titans, care a fost înjunghiat în picior.

br4 br3 br2

Citeste si: De ce ne calca in picioare tiganii

Loading...

Related posts

3 Comments

  1. vaida

    daca nu s-ar fii implicat domnul Branea care si-a trimis acolo oamenii, in birlad era macel mare, domnul branea a pus la punct si ciorile din craiova sau pantelimon, deci in birlad nu a fost mare chestie…tiganii sau cacat pe ei numai cand au auzit ca e posibil sa vina sa le aplice legea.

    Reply

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.