Tigan beat mort jefuiește o parfumerie in Italia, bate pe toată lumea: paznici, poliţiști, medici la spital

Un tigan din Romania în vârstă de 40 de ani, beat mort, și-a lăsat amprentele la Torino, după ce i s-a năzărit că avea nevoie de un parfum scump.

Astfel, el a luat hotârârea deloc inteligentă de a jefui o parfumerie din Piazza Solferino, unde a bătut măr agenții de pază.

Polițistul care a intervenit, bătut și el

De asemenea, el l-a bătut și un polițist al secției de poliție San Secondo, care a intervenit pe loc la jaf, după care tiganul de 40 de ani a reușit să fugă.

După puțin timp tiganul s-a dus singur la Urgențe, din cauza stării de ebrietate foarte accetuate, manifestând stări de rău și convulsii.

Medic și asistent loviţi, pacienţi jigniţi

Nici la camera de urgență tiganul nu s-a potolit, el lovind cu pumnul un medic și un asistent, apoi începând să se lege de pacienții veniți la spital.

Personalul medical a contactat poliția, iar la locație a intervenit tocmai agentul atacat în urma jafului. Acesta l-a recunoscut și de această dată l-a imobilizat rapid.

Tiganul, fără adăpost și cu numeroase antecedente, a fost apoi arestat pentru jaf agravat în formă continuată, loviri și lovirea unui polițist în exercițiul funcțiunii.

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.