TG. JIU: Un bărbat a scos la vânzare un abajur „din piele de evreu”!

HumanSkinLampshade

NU VA MAI LASATI MANIPULATI DE MEDIA CONTROLATA DE EVREI!

Mass-media controlata de evrei iarasi minte cu nerusinare. Probabil scopul pentru care o face este ca in ultima perioada romanii si-au dat seama de masacrul comis de jidovi contra palestinienilor si au organizat proteste contra Israelului.

Normal, evreii au decis iarasi sa apeleze la presa pentru a sensibiliza populatia indobitocita si credula. Saracutii de ei.. victime ale Holocaustului… auzi tu… abajur din pielea lor… iti vine sa plangi…

Ultima porcarie debitata cu scopul de a emotiona populatia o puteti afla mai jos:

Antena3 :

Un anunţ cumplit îi oripilează pe oameni. Un bărbat din Târgu Jiu a scos la vânzare un abajur din piele de om. Mai precis, din pielea unei victime a Holocaustului.

Cere cel puţin 20 de mii de euro pe el şi spune că dacă se arată clienţi interesaţi, mai scoate încă două la fel la vânzare. Împreună cu propriul certificat de autenticitate.

Cum era de aşteptat, lumea nu se înghesuie să cumpere. Ba chiar oamenii spun că nu înţeleg cum ar putea fi cineva interesat de aşa ceva. Abajurul pare unul de groază. Iar tragediile omeneşti care îl însoţesc nu fac altceva decât să îi crească preţul.

NOTA: acest video este preluat de la alt post TV, insa si pe Antena1 si 3 modul de prezentare era asemanator.

CITESTE SI:  Nu sunt eu cu PSD.... dar cand vad mizeria celor din #rezist ... imi vine greata

Loading...

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.