Surpriză de proporții! EMISIUNE NOUA pentru Andreea Esca!


Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România și unul dintre cei mai vechi oameni ai Pro Tv. Deși aceasta și-a încercat norocul și în business-uri proprii, nu a putut renunța niciodată la colaborarea cu Pro Tv, care practic a transformat-o într-o vedetă de necontestat.

Acum şefii ei au decis să ajute o altă emisiune să crească în audienţe cu ajutorul său. Este drept că doar pentru o ediţie, însă prezenţa ei acolo a făcut deja fururi în mass media. Aşadar Andreea Esca va apărea la TV, la quiz show-ul “Pe bune?!”, alături de alte vedete. Emisiunea prezentată de Andi Moisescu, cu Natanticu şi Costi Diţă pe post de căpitani pentru cele două echipe, va fi difuzată începând de luni, 25 februarie, de la ora 22:30. Cosmin Natanticu şi Costi Diţă îi vor avea ca invitaţi în noul sezon pe Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoş Bucur, Lora sau Grasu XXL.

„Împreună cu conferenţiarii mei, Costi Diţă şi Cosmin Natanticu, sunt gata să redeschid un nou sezon de comunicări ştiiţifice despre viaţă, dar mai ales despre aspectele ei nebănuite. Cu ajutorul unor invitaţi aleşi pe măsura neaşteptatului din fiecare ediţie în parte, vom încercă să vă surpindem, din nou, mai ceva decât celebrele studii ale cercetătorilor britanici. În fiecare luni, de la 22:30.”, a declarat Andi Moisescu, conform Cancan.

Pentru această prezenţă emisiune, Andreea Esca nu va încasa un onorariu, conform surselor noastre.

Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.