SCANDAL IMENS LA SPITALUL JUDETEAN BUZAU! Asistentul Sef de la Pediatrie este acuzat ca A FURAT LAPTELE PRAF destinat nascutilor prematuri

E o postare care face furori pe Facebook de 12 ore. Îi aparține lui Sebastian Silvestru, unul dintre liderii USL Buzău.

Acesta susține că deține informații conform cărora asistentul șef de la Pediatrie, Mihai Ștefan, ar fi furat din spital și apoi vândut lapte praf în valoare de 100 de milioane de lei vechi. Asistentul acuzat e chiar liderul sindicatului Sanitas din spital.

„Nimic din tot ce se întâmplă în spital nu m-a surprins mai mult decât furtul de pe secție a medicamentelor și al laptelui pentru născuți prematuri, lapte care nici măcar nu avea voie să ajungă pe secția respectivă! Cum, mă, să furi de la niște copii născuți prematur??? Deși managerului spitalului, directorului economic, directoarei de îngrijiri, juristei, șefului de secție li s-au adus la cunoștință faptele, că s-a furat și vândut în afara spitalului laptele unor copii prematuri, produse în valoare de aproape 10.000 de lei (o sută de milioane vechi), nimeni nu a luat nicio măsură până azi! Nimeni n-a denunțat furtul! Toți cei menționați mai sus încearcă să “acopere” furtul, astfel au devenit complici. Da, e vorba chiar de liderul sindicatului Sanitas – Buzău, domnul Mihai Ștefan”, susține Sebastian Silvestru.

Un alt utilizator comenta pe un site local de stiri:

„E amuzant cum zic ca sunt nefondate acuzatiile in timp ce spun ca da, chiar au disparut cateva sute de kg de lapte in timp ce ei erau supraveghetori, dar nu e problema… are statul bani de lapte ca sunt destui prosti care platesc taxe si impozite sa aiba ce sa dispara din institutii.
Mai amuzant e ca acuza calculatorul ca a furat laptele… cred a ii era foame calculatorului, ca in ziua de azi calculatoarele astea sunt din ce in ce mai flamande.
Daca erau nevinovati imediat identificau vinovatul… din moment ce dau vina pe “calculator” ca a mancat laptele e cat se poate de clar ca au avut legatura directa cu furtul si acum incearca sa il acopere cu scuze penibile.
Astia vor avea cariera politica mare, mai stim pe unul care a furat de la copilasi si acum e liderul partidului PSD, a parlamentului, a guvernului si a tarii.”

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.