SCANDAL de pomina la dezbaterea despre fondurile europene in Grecia. Corina Cretu, replica usturatoare: „Vino sa traiesti in Romania daca nu iti place in Grecia” – Video

Comisarul european Corina Cretu s-a certat violent, in cadrul unei dezbateri in Grecia, cu o fosta membra a Syriza, Zoe Konstantopoulou.

Cretu era invitata la o dezbatere despre fondurile europene. Una dintre participante, Zoe Konstantopoulou, i-a reprosat cu voce tare ca „oamenii mor in Grecia”. Enervata, Cretu s-a ridicat in picioare si i-a raspuns cu un ton rastit.

„Oamenii mor peste tot. Chiar asa, chiar asa. Vino sa traiesti in Romania daca nu iti place in Grecia”, a strigat Corina Cretu.

Dialogul a avut loc miercuri, fiind semanalat pe Facebook de Dan Alexe.

Corina Cretu a explicat ca s-a batut la Bruxelles pentru ca Grecia sa nu aiba de platit cofinantari pentru proiecte europene. „Nu ati avea niciun kilometru de autostrada in aceasta tara fara bani europeni”, a spus Corina Cretu.

Vezi video de la minutul 03.00:

Corina Cretu se afla in Grecia pentru a inaugura un proiect de infrastructura de mare amploare realizat cu ajutorul fondurilor europene: tunelul din valea Tembi, ultimul tronson al autostrazii care traverseaza tara pentru a lega Atena de Salonic, potrivit Radio Romania Actualitati. (sursa)

VEZI SI: 10 ani de integrare și sărăcie în UE: Iluzia românilor că străinii ne vor binele

VEZI SI: EXPLOZIV! Mailurile PERVERSE ale Corinei Crețu. FBI cere EXTRĂDAREA lui Guccifer!

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.