Rezultat-ŞOC in FRANTA! NATIONALISTII sunt pe primul loc la alegerile europarlamentare!

pen_2198173b

Partidul de extremă-dreaptă Frontul Naţional a câştigat alegerile europarlamentare.

Formaţiunea ultranaţionalistă Frontul Naţional se clasează pe primul loc în scrutinul europarlamentar din Franţa, cu 25%, conform sondajelor de tip exit-poll difuzate de ziarul Le Monde.

Conform sondajelor efectuate de institutele Ipsos/Steria, pe locul al doilea se situează partidul de centru-dreapta Uniunea pentru o Mişcare Populară (UMP, de opoziţie), cu 20,3 la sută.

Alianţa Partidul Socialist – Partidul Radical de Stânga (PS-PRS) este creditată cu 14,7 la sută; Uniunea Democraţilor şi Independenţilor (UDI) şi Mişcarea Democrată (Modem) au obţinut, împreună, 10 la sută.

Loading...

Related posts

1 Comment

  1. Monsieur Verdoux

    Aceasta nu poate arăta decât că francezii își iubesc țara mai mult ca noi. În România, dacă Obama zice că legionarii sunt naziști, atunci noi cu toții începem să-l credem deoarece conduce S.U.A., un teritoriu care economic are caracter evreiesc. La sat, dacă preotul îți spune că P.S.D. trebuie votat pentru că așa spune Dumnezeu, atunci țăranul votează. Tot ce se mai poate spune este că Romănia are nevoie de un președinte ca și Corneliu Vadim Tudor, Ion Cristoiu, sau alți oameni de seamă

    Reply

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.