PROFESORUL PEDOFIL MERGE LA INCHISOARE!

petrisan

Profesorul Marcel Petrișan merge la închisoare

UPDATE: La aflarea verdictului lui Marcel Petrișan i s-a făcut rău, fiind în acest moment la spital. Polițiștii buzoieni urmează să-l ridice în baza mandatului de executare a pedepsei, emis de Curtea de Apel Ploiești, și să îl ducă la Penitenciarul Focșani pentru a fi încarcerat, titreaza Ziarul Opinia.

Profesorul de informatică Marcel Petrişan merge la închisoare. Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat astăzi, definitiv la 3 ani de închisoare cu executare după ce instanța de fond a dictat o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare. Petrişan urmează să fie încarcerat în cursul zilei de astăzi.

Admite apelul declarat de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Î.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău împotriva sentinţei penale nr.469/28.07.2015 pronunţată de Judecătoria Buzău, privind pe inculpatul Petrişan Marcel, desfiinţează în parte sentinţa şi rejudecând, pronunţă o nouă hotărâre, după cum urmează: Majorează durata pedepsei principale aplicată inculpatului Petrişan Marcel, de la 2 ani închisoare, la : 3 (trei) ani închisoare. Aplică inculpatului pedeapsa complementară prev. de art. 65 rap. la art. 64 alin. 1 lit. a teza a-II-a şi lit. b cod penal din 1969, pe durata de 2 ani după executarea pedepsei principale. Înlătură aplicarea disp. art. 81-82 cod penal din 1969, precum şi a disp. art. 71 alin. 5 cod penal din 1969 privind suspendarea condiţionată a executării pedepselor principale şi accesorii şi dispune executarea pedepsei principale în regim privativ de libertate. Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Petrişan Marcel împotriva aceleiaşi sentinţe. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei, care nu sunt contrare prezentelor dispoziţii. Obligă pe apelantul-inculpat la plata sumei de 365 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 65 lei reprezintă onorariu parţial pentru avocatul desemnat din oficiu până la prezentarea avocatului ales, ce se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Prahova. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 iunie 2016„, se precizează în sentința pe scurt a Curții de Apel Ploiești.

Citeste si: Alt PROFESOR-PEDOFIL din Buzau arunca vina pe hackeri pentru a scapa de puscarie

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.