Profesor universitar: Stopați vaccinarea! NU protejați interesele financiare ale CORPORAȚIILOR!

vaccin-600x444

„Solicităm Ministerului Sănătăţii să acorde o atenţie deosebită investigaţiei referitoare la îmbolnăvirea a zeci de copii din judeţele Argeş, Bacău, Iaşi, Olt și Arad. Explicaţia oferită opiniei publice până în prezent cu privire la cauza deceselor şi îmbolnăvirilor din aceste zone ale ţării, cum că bacteria Escherichia coli enterotoxigen serotipul 026 ar fi cauza, iar singurele surse de îmbolnăvire ar fi brânza proaspată de vaci și sortimentul spate de pui, ne îndreptăţeşte să credem că nu acestea sunt cauzele reale ale îmbolnăvirilor copiilor, și că se încearca abaterea atenției de la cauza reală.

Nu putem îngropa micile afaceri pentru a proteja interesele financiare ale unor corporații! Totodată, excluderea din start a analizei tipurilor/loturilor de vaccinuri administrate copiilor în perioada premergătoare îmbolnăvirilor ridică suspiciuni asupra cauzei reale. De aceea, solicităm Ministerului Sănătăţii să stopeze de îndată administrarea de vaccinuri la nivel naţional şi să fie analizate de urgenţă cele folosite înainte de apariţia acestei epidemii.“, a declarat conf. univ. dr. Costel Stanciu, preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România.

CITESTE SI:  ALERTĂ. Ministerul Sănătăţii: Apa din reţeaua publică nu este bună pentru băut

Loading...

7 Comments

 1. Horatiu BELU

  Domnule Profesor
  Nu ma indoiesc de faptul ca sunteti profesor universitar si ca sunteti presedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România, dar ma indoiesc de faptul ca aveti studii medicale. Eu sunt un "amarat" de medic veterinar, nu sunt angajatul niciunei societati farmaceutice sau producatoare de vaccinuri si pot sa va spun ca prostiti lumea cu ideile dumneavoastra. Cred ca sunteti profesor universitar pe la politehnica sau la alte facultati care lucreaza cu materiale "moarte" pentru ca nici nu va inchipuiti ce binefacere pentru omenire si zootehnie sunt vaccinurile si serurile (exista o diferenta intre ele pe care probabil dumneavoastra, pentru ca nu aveti studii medicale nu o stiti). Habar nu aveti cate boli au fost eradicate, cate sunt controlate cu aceste produse biologice. Ar fi bine daca n-ati vorbi in necunostinta de cauza, daca v-ati informa inainte de a deschide gura si daca nu ati imbrastisa teoriile unor semidocti.
  Daca doriti sunt de acord sa primiti adresa mea de mail de la "nationalisti.ro" sa putem schimba cateva informatii

  Reply
  1. alin

   el nu se refera la stoparea administrarii vaccinurilor, ci la folosirea celor fabricate te miri unde….
   de asta au ingropat Institutul Cantacuzino. Ei isi umplu buzunarele, noi murim cu zile…

   Reply
  2. xaeus

   Daca sunteti doctor, haideti sa dicutam oficial, in termeni medicali, cu dovezi, detalii, studii de caz, tot tacamul.

   DE CE NU EXISTA UN SINGUR DOCTOR CARE SA FIE IN STARE DE O ASTFEL DE DEZBATERE PUBLICA ?

   Reply
  3. Any

   VACCINAREA ESTE FOLOSITOARE DACA SE FACE CU VACCINURI CONTROLATE SI SIGURE.Cand se facea cu vaccinuri romanesti nu erau probleme.De cand cu U.E. s-au adus intara toate deseurile altora si uitato unde s-a ajuns!!! Ideal ar fi sa se redeschida Institutul care facea vaccinuri la noi in tara.
   Coorporatiile vor sa fac bani si in acelasi timp sa decimeze populatia lumii prin toate caile posibile:vaccinarea cu mercur. virusi fabricati in laborator ca apoi sa scoata si vaccinul si multe alte rele……destabilizarea tarilor arabe,invazia Europei,mancarea modificata genetic,,,,

   Reply
 2. Pitu Aspazia

  Mai sănătoși eram cu Ceaușescu mîncam tot ce producem în România.Eram săraci dar mai sănătoși ,nu știam de atîtea chimicale care se pun in alimentație .Chiar nu ne pasă
  Avem atît de putini copii încît căutăm sai omorîm și pe ei pentru niște nenorociți de bani…??Rușine pentu cei care se îmbogățesc din vaccinurile aduse din afara și pe vietile copiilor care au decedat sau sunt bolnavi în urma vaccinari!.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.