Pasii prin care Romania este preluata de tigani

tigani

Din 1970 de la primul congres al țiganilor din Anglia,când s-a discutat prima dată de noua lor denumire de “romani” și și-au făcut steagul lor ,Anglia a fost cultivată constant ca toți țiganii lumii ar fi originali din România și nu din India.Un plan pus în aplicare de către evrei și masoni pentru a satisface cerințele țiganilor,de la Haga din 1965 când ei au cerut un nume,un conducător și teritoriu.

Țiganii și-au exprimat dorința pentru România,o țară plina de resurse în special aur,cu o poziție geografica buna și o clima propice.

Planul a fost demarat prin lovitura de stat din 1989,așa numita revoluție,iar Ion Iliescu primul președinte ,de etnie țigăneasca,școlit prin Rusia,a demarat acțiunea susținut puternic de George Soros,un multi milionar evreu cu ascendente țigănești născut în Ungaria.

Primul pas a fost sa le dea aurul țiganilor,un aur pe care ei de fapt nici l-au avut niciodată, asta ia propulsat pe țiganii din România,fiind mai bogați aveau să-și pună primul lor conducător ..Cioaba,acceptat și de țiganii de pretutindeni.

Al 2-lea pas a fost sa le dea un nume asemănător cu cel al românilor,așa se explica ca DOM cuvântul care în limba țigănească  înseamna OM,,a fost decelebrat voit si “D” a fost transformat in “R”…așadar apare cuvântul “ROM”..Media internațională aservită lui Soros a lucrat constant pentru cultivarea popoarelor, țiganii numindu-se “romi” sau “roma”..a fost foarte ușor să fie confundați cu românii.Cuvântul ROM intră în vigoare prin memorandumul din 2000 semnat de Petre Roman,și pentru care țările occidentului au făcut presiuni masive asupra guvernului român de atunci.După oficializarea în România a termenului de ROM,toate celelalte popoare preiau denumirea și o introduc în nomenclatorul lor.

Al 3-lea pas,pentru preluarea teritoriului țării pentru etnia țigănească,a fost apariția ONG-urilor ,susținute din fondurile UE și Soros,care au ca premiza,îngrădirea drepturilor românilor,eventual distrugerea istoriei pentru ca țiganii sa fie cât mai înrădăcinați în pământul românesc,fabricarea unei istorii a țiganilor în care multe din elementele menționate fac trimiteri sau asemănări cu cele din istoria romanească.,și alungarea românilor nativi de pe pământul lor natal,prin abrogarea multor drepturi ale lor și prin sărăcirea populației.Așa se explica existenta a mai mult de 4 milioane de români în afara granițelor țării.

Al 4 lea pas,a fost ca toți președinții care urmau sa ajungă în funcții,ave-au succes doar dacă continuau procesul de țiganizare a țării,iar cei aleși în funcții câștigau voturile prin manipulare fie datorita mediei fie prin doctrinele religioase.

Al 5 lea pas, acapararea funcțiilor cheie din toate structurile politice și sociale ale țării de către țigani,care fie prin incompetență datorită asa ziselor diplome obținute cu banii lui Soros, fie prin viclenie,din dorința de a face cat mai multi bani,au distrus marile întreprinderi,bănci etc.

Al 6 -lea pas a fost alegerea unui parlament care deși contravine constituției României în forma care este, 2 formațiuni APOLITICE,etnice de tip ONG cel al țiganilor și ungurilor fac parte din instituția cea mai importanta a țării și care votează constant împotriva românilor.

România nu a fost condusa de români,nu romanii nativi au distrus țara,ci ei au asistat fie neputincioși fie au ignorat semnalele de alarma a celor care încercau să salveze țara vizând marele pericol,fie au fost manipulați de către Media și banii aruncați constat pentru distrugerea poporului român.

Iată așadar un exemplu,prin care chiar englezii recunosc ca nu știu mai nimic de România,decât ca ar fi țara țiganilor,și ca ei au fost cultivați pe această idee,iar dacă românii ar încerca sa explice diferențele culturale dintre cele 2 popoare români și țigani, prin diferite programe,sau acțiuni UE ar bate peste nas,ca asta ar suna a discriminare.

In aceste zile, chiar dacă mai exista români care mai incearcă un “respiro” prin promovarea naționalismului,a tradițiilor sau să explice diferențele culturale dintre noi și alții ,Legea 217 numita și Ellie Wisel,pune capac peste orice încercare de a mai promova romanismul. (sursa: situpotisalvaromania.com)

VEZI SI: LIDER TERORIST: „România este pământ islamic și trebuie eliberat!”

VEZI SI: ULTIMA ORA! REDUCERI  MARI la eMAG.

Loading...

1 Comment

  1. Mucanu Aurel

    Au disparut popoare intregi, istoria le mai stie din amintire, nimic ceva palpabil. De exemplu dacii, getii, tracii, ilirii, etc. Praful si pulberea s-a ales de ei. Asa va fi si cu romanii. Tavalugul tsunami-ului sterge din istorie ce vrea muschii lui. Nu ai cum sa te opui. Singura solutie : "Invatati, invatati, invatati !" si astfel mai aveti sanse sa fiti acceptati cat de cat, macar ca slugi, in lumea ce-o prefigureaza oculta masonica ce stapaneste lumea. Cine se opune moare, asa cum au patit nazistii si legionarii. Romanii n-au nevoie de "eroi" morti !

    Reply

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.