PAMANTUL FIERBE! Serie de CUTREMURE in Romania


Cinci cutremure au avut loc în România, în ultimele 24 de ore. Ultimul dintre ele sa produs în această dimineaţă, în Vrancea, la doar 12 kilometri adâncime.

Seria seismelor a început ieri dimineaţă, în judeţul Buzău. Cutremurul s-a produs la ora 6.32, la 132 kilometri adâncime, şi a avut magnitudinea de 2,6 pe scara Richter.
Câteva ore mai târziu, la 12.07, a urmat un alt seism, de 2,7 pe Richter, care s-a produs în judeţul Vrancea, la 77 kilometri adâncime.

Seara, tot în Vrancea, la ora 21.45, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 3,4 pe Richter, la 81 de kilometri adâncime.

Cutremur neobişnuit în România
Două minute mai târziu, un alt seism s-a produs în Dâmboviţa, la 60 de kilometri adâncime. Cutremurul a avut magnitudinea 2,6 pe scara Richter.

Ultimul seism din seria de cinci cutremure a avut loc în această dimineaţă, la 1.13. S-a produs în Vrancea şi a fost de suprafaţă, la doar 12 kilometri adâncime, potrivit INFP.

De la începutul lunii februarie, în România s-au produs 15 seisme, între 2,2 şi 3,9 pe Richter.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea 5,8 şi a fost resimţit şi în Bucureşti.

Loading...
Citeste si:  BREAKING NEWS - Accident MORTAL! Mașină din coloana SPP a Vioricăi Dăncilă SPULBERATA! Un om a murit pe loc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.