Oreste: “Ponta, cel mai prost premier din istoria Romaniei”

oresteSensibilizat de entuziasmul şi determinarea unora de a mă acuza că i-am păpat banii lui Voiculescu, după care, nerecunoscător, i-am muşcat mâna generoasă, vreu să fac câteva precizări:

1. Eu nu am fost angajatul Trustului. Am o emisiunea care-mi poarta numele, difuzata si de catre B1 in perioada 2008-2010. Asadar eu vand acest format cui il cumpara. Audientele constante, cuprinse intre 100.000-200.000 de telespectatori si costurile reduse de productie au facut ca formatul meu sa fie considerat de top in cadrul Antena 2.

2. Am hotarat sa parasesc postul Antena 2, care nu face politica si nici lobby vreunui partid sau corporatie, dupa anumite malversatiuni pe care le-am descris in alte postari.

3. Sa imparti lumea in basisti si antibasisti, pentru mine, este dovada de care nu aveam nevoie ca prostia nu cunoaste limite. Nici in cel mai intunecat secol al Evului Mediu, nu se putea pune problema in termeni atat de rigizi. Faptul ca dezavuez practicile manipulatorii ale unor gornisti pe post de jurnalisti nu ma apropie nici ideologic si nici doctrinar de altcineva din politica romaneasca. Consider intreaga clasa politica de la noi, o adunatura pestilentiala de infractori de drept comun.

4. Adelin Petrisor, Moise Guran, Vlad Petreanu, Miruna Munteanu nu sunt nici basisti, nici nerecunoscatori. Au acelasi lucru in comun cu mine, lucrand in trust, nu pentru mogul. Cand au considerat ca nu se mai regasesc moral sau principial, au plecat profesand mai departe cu aceeasi competenta.

5. Este foarte bine cand presa se ia la harta cu puterea. Insa, dupa ce USL a castigat alegerile, Antena 3 a devenit sluga mediatica a lui Victor Ponta, pe care il consider cel mai prost premier din istoria Romaniei. Toate postarile mele anti USL l-au facut pe M.B. sa se dea cu fundul de pamant in birourile lui Alexandrescu si Camelia Voiculescu pe motiv ca nu sunt conform!

6. Nu cred ca un jurnalist are vreo alta datorie decat aceea de a sluji opinia publica in mod corect si constructiv.

PS: Sper ca prin aceste randuri sa le dau de gandit si postacilor absovetnti IMA sau bieti “carausi” pe plantatia unchiului Felix, ca in timp ce ei transpira injurand pe toti cei care indraznesc sa se opuna ideologiei Varanului si care le canta din toti bojocii osanale vuvuzelelor pestrite, beneficiarii muncii lor cheltuie mii de euro saptamanal, calatoresc cu avionul personal al (p)ig bossului, ii conduc masina, ii poarta ceasurile sau ii golesc gold cardul prin Americi… De Oreste Teodorescu

Loading...
Citeste si:  Este cutremur pe scena politică! Dancila si Tariceanu, razboi TOTAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.