“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

OPT lucruri pe care oamenii ce au renuntat la ALCOOL ar dori sa le stiti

alcool-610x300

In general, consumul de alcool este privit ca o modalitate usoara de a intra intr-un anumit cerc de oameni, cu care sa te distrezi. Pentru unii oameni, insa, consumul de alcool are un efect negativ asupra vietii de zi cu zi.

De aceea, cei mai puternici dintre acestia decid sa renunte la consumul de alcool, pana sa ajunga a deveni dependenti total de acesta. Daca aveti un astfel de om in jurul vostru, cu siguranta, acesta v-ar spune urmatoarele 8 lucruri pentru a intelege decizia sa, noteaza Tialoto.

1. Alcoolul si distractia nu se exclud reciproc

Exista o anumita presiune cand vine vorba de consumul de alcool in mediile sociale. Parca un om nu ar avea voie sa se distreze intr-un bar, daca nu tine o bere in mana! Adevarul este ca el poate petrece foarte bine, chiar daca toata noaptea nu consuma altceva decat apa rece.

2. Decizia este mai mult decat o schimbare simpla in modul de viata

Pentru unii oameni, consumul de alcool este pur si simplu un obicei social. Exista persoane care, cu adevarat, devin dependente de alcool si au nevoie sa taie de la radacina consumul bauturilor spirtoase, inainte ca acestea sa devina periculoase pentru viata lor. Daca un cunoscut de-al tau inceteaza brusc sa mai consume alcool, nu il intreba care-i cauza acestui pas, ci acorda-i sprijin.

3. Gustul alcoolului poate fi respingator

Exista oameni care nu suporta gustul bauturilor alcoolice, dar asta nu ar trebui sa-i transforme in outsideri atunci cand se afla in compania voastra. Pentru unii, chiar nu exista niciun sens sa consume bauturi alcoolice, bauturi care nu corespund gustului lor, numai si numai pentru a fi parte a multimii care se distreaza. Pune-te in pielea lor si fa din alcool un lucru care sa te dezguste.

4. Renuntarea la alcool permite unui om sa ia cele mai bune decizii

Alcoolul poate influenta negativ lobul frontal al creierului, zona responsabila cu luarea deciziilor. Tocmai de aceea, bautrurile spirtoase te scapa de inhibitii, dar anuleaza buna gandire. Mintea fara alcool este, cu siguranta, mai inteleapta.

5. Consumul de alcool poate conduce la modificari ale organismului

Realitatea este urmatoarea: consumul de alcool poate conduce la o serie de probleme de sanatate, afectand negativ obiceiurile alimentare si forma fizica a omului. Bauturile spirtoase pot conduce la deshidratare, la slabirea sistemului imunitar si la cosmaruri in timpul somnului.

6. Mahmureala de a doua zi nu merita

Pentru unii oameni, mahmureala tine si doua zile, ceea ce le afecteaza modul cotidian de viata. Daca mahmureala ta este foarte puternica si persistenta, ar putea fi un semn ca exagerezi cu bauturile spirtoase si ca acestea ar putea avea efecte dezastruoase asupra vietii tale.

7. Cand esti treaz iti permiti sa incerci orice emotie

Nu exista nimic mai frumos pe lume decat momentele cand razi si te bucuri de viata, fara sa ai nevoie de alcool pentru asta. Conform anumitor studii, bauturile alcoolice pot schimba anumite circuite din creier, precum amygdala, zona a creierului raspunzatoare de emotii si senzatia de frica.

8. Renuntarea la alcool ar putea conduce la o transformare radicala a vietii tale

Pana la urma, decizia fiecarui om care hotaraste sa renunte la consumul de alcool este personala. Aceasta dedcizie, insa, este benefica pentru bunadispozitie a acestuia care, cu siguranta, a fost afectata negativ de consumul excesiv de alcool. Anumitor oameni renuntarea la alcool le poate aduce schimbari serioase in viata. Pentru unii aceasta este pur si simplu o alegere.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.