O noua organizatie nationalista: „Miscarea cetatenilor REICHULUI”. Foarte multi membri sunt politisti

polizei-610x300

O noua miscare extremista pune in alerta autoritatile germane. E vorba despre „Miscarea cetatenilor Reichului” care nu recunoaste autoritatea statului federal. Cel putin in Bavaria, autoritatile sunt extrem de ingrijorate pentru ca gruparea are din ce in ce mai multi adepti, chiar si in randurile Politiei.

Politicienii germani sunt extrem de ingrijorati de aparitia acestei miscari care a reusit sa se inflitreze in institutiile guvernamentale si chiar si in scoli.

„Granitele Reich-ului german din 1937 inca exista. Exista si legal, dar nu are puterea de a actiona. Asta te face sa te gandesti la Reich”, a declarat acum un an un ofiter de politie din Bavaria.

Pentru ministrul bavarez de Interne este inadmisibil ca o persoana cu viziuni neo-naziste si simpatizant declarat al acestei grupari sa faca parte din fortele de politie.

S-au luat deja masuri disciplinare impotriva a patru ofiteri de politie din regiune. Pentru simpatizantii acestei grupari, Reich-ul nu a incetat sa existe si se refera la cel de-al treilea Reich, nazist.

Miscarea a prins curaj pe fondul valului de migranti care a ajuns in Germania. Ideologia acestora este simpla: Statele Unite sunt forta de ocupatie, urasc Uniunea Europeana si pe cancelarul german si resping legislatia federala, precum si toate deciziile instantelor.

Support our work and projects via PayPal ([email protected]) or trough BitCoin: 1MqCFNpGrjTJJmntE7Q9QEoi8ZJF9bCT3a

Loading...

Related posts

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.