Nu s-a schimbat deloc! Bestia de Visinescu sustine si exploatarea cu cianuri la Rosia Montana

Abia intrat în spital ca să scape de audieri, crudul torţionar Alexandru Vişinescu nu s-a putut abţine şi a mai sfidat odată ceata de ziarişti care se adunase în jurul său să-l vadă cum sare la bătaie. Astfel, monstrul din Râmnic, a anunţat că, din punctul lui de vedere, proiectul Roşia Montantă trebuie să continue în varianta propusă de Victor Ponta.

„N-am nimic pe conştiinţă, nu am ce să regret. Dacă e nevoie o să torn eu primul polonic de cianuri peste muntele ăla. Poporul are nevoie de bani, din ce credeţi că o să-mi plătiţi pensia, îşi vând ăia din stradă iPhone-urile?”, a comentat torţionarul.

Pe forumuri dar şi pe Facebook, activiştii anti-RMGC au reacţionat rapid, susţinând că şi Vişinescu, la fel ca toată presa, toţi bloggerii şi 50% din utilizatorii Facebook, a fost cumpărat de canadienii de la RMGC. În replică, Vişinescu a spus că nu se pune problema: „Nu o fac pentru bani ci din convingere. Din plăcere. În afară de asta, doar să bat un deţinut proaspăt m-ar mai putea face fericit”.

Sursa: TNR

Loading...

2 Comments

    1. Max Wünsche

      Este doar un pamflet. Dar … in principiu ai dreptate; orice poveste are un sambure de adevar dupa cum se spune.

      Reply

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x