Nu mai folosi date si poze reale pe Facebook. Uite ce se poate intampla!

facial-recognition

Va rugam sa raspanditi acest mesaj pe toate retelele de socializare. Facebook reprezinta un mare pericol pentru omenire. Este unealta prin care “SISTEMUL” ne va controla in viitorul cel mai apropiat. Nu mai folositi date si imagini reale. Toate acestea sunt stocate pe vecie si folosite pentru a ne controla in totalitate. Chiar daca ai sters o poza, acest lucru nu se intampla in realitate. Facebook este o mare capcana a serviciilor secrete americane. Folositi-l fara a va dezvalui identitatea.

Adio intimitate! Facebook a realizat un soft de recunoastere a fetei cu o acuratete de 97%.

Echipa de cercetători de la Facebook lucrează la un program de recunoaștere facială de mai mulți ani și se pare că aceștia au reușit să aducă softul la un nivel foarte ridicat. SF-ul devine realitate. Conform celor de la Gizmodo, programul updatat poate identifica persoanele din poze cu o acuratețe de până la 97,25%. Sistemul utilizează aproximativ 120 de milioane de parametri pentru a recunoaște fețele din imagini.

CITESTE SI:  Inteligența românească A ÎNVINS Google ! 3 români au lăsat o lume întreagă cu gura căscată

În urmă cu 18 luni, Facebook a cumpărat compania israeliană Face.com pentru suma de 60 de milioane de dolari. Face.com a cercetat timp de mai mulți ani și a realizat softuri de reconoaștere facială.

În viitor, astfel de software ar putea fi folosit atât pentru activități de supraveghere, monitorizare, spionaj, dar și de către diverse companii cu scopul de a obține date despre obiceiurile de consum ale oamenilor (personal advertising). Pe scurt, marketing în secolul XXI. O astfel de imagine ne aduce aminte de filmul ”Minority report”, din care avem și o scurtă secvență. (sursa: cyd.ro)

Loading...

1 Comment

  1. Gigel

    O farama de adevar. Ce stie facebook despre noi ? Stie unde locuim, cine ne sunt prietenii, are pozele noastre, stie ce locuri am fregventat, cand si cu cine. Stie chiar si numarul nostru de telefon. Facebook ne asigura ca, totul este in siguranta la ei. Dar, oare asa stau lucrurile in realitate ? Hai sa ne gandim, putin, daca serviciile secrete au acces la aceste date ceea ce, este foarte probabil, au acces pana si la mesajele noastre personale, stiu unde ne aflam si ce facem in fiecare moment, stiu si ce am postat, ce comentarii am facut, deci, stiu ce gandim. Pentru un serviciu secret, partid politic, sau guvern e foarte convenabil. Cu suma potrivita de bani, (probabil) se pot afla datele personale pe care nu le facem publice. Persecutia politica e un lucru mult mai usor. Va dati seama, cum era inainte, mergeau prin casele oamenilor sa faca perchezitii, plateau informatori, aparate de ascultat. Acum, este mult mai simplu, treaba se face din birou, din fata monitorului. Mai ales ca, Facebook solicita sa ne dam datele personale reale daca vrem sa il folosim. Presiunea pentru a ne afla identitatea reala, a construi baze de date cu datele a miliarde de oameni cati traiesc pe pamant, este foarte mare. Apoi, lucrurile se simplifica din nou, pentru ca, comunicatia prin sistemul telefonic este digitala, deci, alte portite.
    Intr-un mod asemanator, telefoanele noastre echipate cu internet si gps pot spune permanent unde ne aflam. Pentru a folosi unele aplicatii din sistemul de operare Android, este nevoie sa ne conectam la contul Google. Deci, daca, am facut greseala sa ne dam datele personale in contul Google, acesta va stii automat unde ne aflam, prin intermediul telefonului mobil. Prin intermediul aplicatiilor pe care le instalam, acestea au oricand acces la viata noastra privata. Acestea, de multe ori ne cer permisiuni de acces, cum ar fii, acces la agenda telefonica, acces la camera foto, acces la microfon, acces la gps, samdp. Trebuie sa precizez ca, aceste aplicatii, gasite in App store, nu sunt nici macar creeate de Google. Aceste aplicatii sunt produse de parti terte, si sunt eliminate doar daca sunt exista sesizari. Pana atunci, lucrurile, merg inainte.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.