Noi dezvăluiri înfioratoare despre preotul Pomohaci. Este CEL MAI BOGAT preot, a fost surprins IN PAT CU BARBATI, practică ritualuri de exorcizare și este tolerat de Biserica pentru HOMOSEXUALITATEA sa

Despre preotul Pomohaci se stie de ani de zile ca practica ritualuri de exorcizare, ca este hraparet si are averi mari.

Potrivit Ziarului de Cluj, Cristian Pomohaci desfida orice autoritate clerica. Pana si IPS Irineu Bistriteanul a marturisit ca de ani de zile acest preot ii face mari probleme si ca este foarte suparat pe el. In urma cu ceva timp, el a fost dat in vileag de cativa jurnalisti ca practica vrajitoria exorcizarii.

Nimeni din BOR nu a putut sa ii faca nimic fiindca, conform sursei citate, ar fi protejat de oameni puternici din stat, de oameni din servicii si oameni de afaceri puternici. Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitatea sa fiindca nu au existat dovezi. Acum, insa sunt!

Recent, in media au aparut inregistrari cu preotul in timp ce ii face propuneri indecente unui tanar de 17 ani. Au existat zvonuri despre Pomohaci, surprins in pat cu barbati sau atentand la pudoarea unor tineri. Exista avocati si notari care au incheiat cu unele victime intelegeri scrise si ferme prin care Pomohaci a cumparat tacerea lor cu bani, conform stirilekanald.ro.

VEZI SI: SCANDAL în Biserica Ortodoxă: „Esti frumos. Arata-mi CIOCANUL” – părintele Cristian Pomohaci INREGISTRAT in timp ce negocia partide de AMOR cu un MINOR

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.