Nikos Michos – Partidul Zorii Aurii vorbeste despre Evrei – VIDEO

gd1

Camaradul Nikos Michos (membru al partidului Zorii Aurii din Evia, Grecia) prezintă un argument în fața Comisiei pentru Apărare a Țării referitoare la situația din Gaza.

Israelul, în ciuda crimelor comise în Gaza nu a fost sancționat de către Grecia sau NATOMichos a vorbit despre situația din Serbia și vărsarea de sânge care a avut loc. NATO, ONU, și Grecia nu au aratat nici o sensibilitate acolo. El a făcut apoi referire la Siria și masacrele creștine din țară de către musulmanii radicali.

Acesta sustine ca in Fasia Gaza se intampla un GENOCID si nimeni nu vorbeste despre actiunile rasiste ale evreilor.

Redactia Nationalisti.ro

Loading...

Related posts

5 Comments

 1. Turcu David

  Domnilor de la nationalisti.ro, inteleg ca va este frica sa va asociati cu comentariile postate de eventuali useri. Atunci pt ce ati deschis acest site? Ce fel de nationalisti sunteti? Sau poate si voi cei ce administrtati acest site sunteti jidani si nu face-ti altceva decat sa verificati cetatenii. Ei bine am sa va spun parerea mea. Israelul este un stat terorist, de aceea trebuie tras la raspundere cu tot ce se intampla in lume la ora actuala. Numai ei sunt raspunzatori.

  Reply
 2. Bianca_m

  Nu isi asuma un administrator ceea ce spune fiecare aici. Putem stiliza orice idee!! Important e mesajul si continutul( sa spun asa) nu daca injuram si ne bagam si scoatem. Si da, suntem de partea adevarului, nu inghitim comportamentele tiganilor/jidanilor/ si romanilor tiganizati.

  Reply
 3. odoricaion

  Eu am postat acest articol pe toate blogurile mele. Mie nu-mi este frica de nimeni si de nimic.
  Politia Ploiesti spune prin intermediari, ca ma aresteaza ca am scris despre tigani ca sunt tigani. Salut ! 🙂 Odorica

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.