Mesajul SOCANT al Vioricai Dancila pentru toti romanii: Iohannis va lua și ultimii bani de mâncare!

PSD distribuie o scrisoare semnată de către Viorica Dăncilă, în care candidatul la prezidențiale le transmite oamenilor că „Iohannis și ai lui” intenționează să le ia „și ultimii bani de mâncare sau medicamente”. Viorica Dăncilă susține în pliantul respectiv că „aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine”.

În pliantul distribuit de către Partidul Social Democrat, Viorica Dăncilă vorbește și despre „dictatura care amenință să se instaureze”. Pe pliant este scris următorul lucru:

„Dragi români,

Aceste alegeri sunt despre ce punem pe masă mâine și cum ne creștem copiii într-o țară din care nu mai vrem să plece. La votul de pe 24 noiembrie, alegeți să țineți capul sus în fața celor ce vor să ne îngreuneze traiul, în fața acestei dictaturi care amenință să se instaureze. Alegeți să-i judecați pe cei ce vă cer votul după ce au făcut în acești ani și cât respect v-au arătat!

Citiți și:  NEWS ALERT Se coace o noua LOVITURA pentru Guvernul Orban. Ce pun la cale PSD, ALDE si UDMR

Eu, Viorica Dăncilă și Partidul Social Democrat, nu vom înceta niciodată să luptăm pentru o zi de mâine mai bună, în care niciun român să nu stea cu teama că Iohannis și ai lui îi vor lua și ultimii bani de mâncare sau medicamente.

Dragi români, pe 24 noiembrie, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate între noi și ai noștri!

Viorica Dăncilă, Candidatul PSD pentru Președinția României”

În ultimele zile PNL a avertizat că Partidul Social Democrat se folosește de manipulare și de fake news pentru a speria cetățenii înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru susține că are dovezi care arată că în anumite județe poștașii, aflați sub influența PSD, le spun oamenilor că nu își vor mai primi pensiile dacă îl vor vota pe Iohannis.

Citiți și:  ALERTA Dezastru pentru PSD! Apare o nouă forță politică în România

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

55 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile