Marine Le Pen, lidera Frontului Naţional: “Globalizarea este o BARBARIE”

FNlepen

Marine Le Pen, lidera partidului Frontul Naţional din Franţa, s-a lansat zilele trecute la un atac la adresa globalizării şi marilor corporaţii multinaţionale, care ar “conduce lumea”.

“Globalizarea este o barbarie. Ar trebui reglementată cumva pentru a i se limita abuzurile contra statelor naţionale”, a scris Le Pen pe contul său de Twitter.

Aceasza a mai scris şi despre influenţa marelui capital asupra întregii lumi. “Astăzi, lumea este în mâinile corporaţiilor multinaţionale şi a finanţelor internaţionale”, a precizat Le Pen.

La alegerile locale de anul acesta, Frontul Național a obținut 11 primării, pentru ca ulterior să câștige primul loc la alegerile europarlamentare din luna mai. Deasemenea, în luna septembrie partidul anti-imigraţionist şi eurosceptic a obţinut şi primele locuri din istoria sa în Senatul francez. În Parlamentul European dar şi în Franţa, Frontul Naţional a făcut lobby pentru Federaţia Rusă, susţinând poziţia Moscovei în ceea ce priveşte conflictul din Ucraina, opunându-se deasemenea şi ajutorului UE pentru Republica Moldova. Această poziţie tranşantă vine pe fondul faptului că cel de al doilea stat românesc a intrat într-un impas economic după ce Rusia a impus mai multe sancţiuni economice Chişinăului. Sursa: FrontPress.ro

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.