Iohannis e TÂMPIT? Vrea PARTENERIAT cu Parlamentul.

Iohannis e TÂMPIT? Vrea PARTENERIAT cu Parlamentul. Cu Şova, cu madam Andronescu, cu băiatul lui Cosma de la Prahova, cu fratele lui Stănescu de la Olt, etc.

ponta-iohannis

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a tâmpit. Cu doar câteva ore înainte de a merge în Parlament  Klaus Iohannis a scris luni pe contul sau de Facebook, inaintea mesajului pe care-l va sustine in fata Parlamentului, ca parteneriatul dintre presedinte si legislativ „raspunde nevoii de a restabili increderea in aceasta institutie fundamentala a democratiei”.

Iohannis a scris ca „imi doresc un Parlament puternic, pentru ca un Parlament slab inseamna o veriga slaba in constructia democratica. Un Parlament lipsit de credibilitate nu face decat sa indeparteze cetatenii de politica si sa lase loc indoielii, resemnarii sau cinismului”.

Să înţelegem că o forţă extraterestră acţionează duşmănos asupra acestei instituţii cu oameni inteligenţi, cinstiţi şi mânaţi de cele mai bune intenţii, iar Iohannis merge să rupă vraja?

Domnule preşedinte, de Dan Şova, cercetat penal, aţi auzit? De fiul lui Cosma de la Prahova, de fratele lui Stănescu de la Olt? Elena Udrea vă va aştepta în sală. Poate faceţi o vrajă şi-o scăpaţi de bulău! – Sursa: Comisarul.ro

CITESTE SI:  Victor Ponta a dat lovitura! UMILINTA MAXIMA pentru Liviu Dragnea:

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.