IMAGINI VIDEO SCANDALOASE: O panarama umbla GOALA prin toata Europa si invita oamenii sa-i atinga ORGANELE GENITALE

g12

Panarama Milo Moire oferă publicului posibilitatea de a-i atinge sânii sau organelor genitale, timp de treizeci de secunde.

Elveţianca cu probleme psihice Milo Moire invită membrii publicului să-i atingă organele genitale ca o „expresie a artei”. Proiectul ‘Mirror Box’ a reuşit să stârnească reacţii diferite în tările unde a fost promovat.

Conceptul a stârnit reacţii diferite. Dacă în Trafalgar Square, femeia a fost arestată de poliţie ca urmare a unei plângeri formulate de un trecător, impresionat de excentricul spectacol, alte ţări din Europa au avut o abordare mai liberală. „În Amsterdam a fost foarte diferit – ei sunt mai liberi din punct de vedere sexual”, a spus ea.

Nu este prima dată când controversatul artist elveţian încalcă legea prin proiectele sale, în luna ianuarie a acestui an, Moire a oferit un spectacol în pielea goală, în faţa catedralei din Köln. Şi în luna iulie a anului trecut, femeia a fost arestată pentru că defila goală şi oferea selfie-uri turiştilor ce se aflau în faţa Turnului Eiffel. Poliţia a declarat că Moire nu a acceptat să-şi pună hainele pe ea, aşa că şi-a petrecut noaptea într-o închisoare din Paris, pentru indecenţă publică.

CITESTE SI:  Interlopul Ghenosu a fost prins la Londra

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.