Gabriela Firea duce PROSTIA LA UN NIVEL SUPERIOR: Sustine ca romanii care critica „legea defaimarii” habar n-au ce vorbesc

firea

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, sare in apararea sefului de partid, Liviu Dragnea, si ii ataca pe cei care au criticat vehement „legea defaimarii”.

Firea sustine ca romanii care s-au aratat deranjati de „legea defaimarii”, pe care ea o numeste „legea tolerantei”, nu stiu despre ce vorbesc pentru ca nu au citit legea.

„Este regretabil faptul ca dezbaterea publica asupra legii tolerantei ignora textul legii si sunt comentate doar afirmatii fara acoperire, dar care au devenit virale in mediul online. Cine a avut curiozitatea sa citeasca legea, in forma amendata de comisiile Camerei Deputatilor, poate observa cu usurinta ca nicaieri in cuprinsul acesteia nu se face vreo referire care ar fi putut fi interpretata drept un atentat la libertatea de exprimare, nici in general, si cu atat mai putin in mediul online”, sustine Firea intr-un comunicat de presa.

VEZI SI: PSD, atac ordinar la Diaspora: NU vor să voteze! Diversiunea lui Firea

Gabriela Firea tine sa arate ca legea este „pozitiva”. „Legea este una pozitiva, care indeamna la educatie pentru toleranta si la salvarea diferentelor pluriculturale care dau frumusetea societatii romanesti. Nu este o lege care sa se concentreze pe coercitie, din contra. Amenzile despre care se tot vorbeste sunt cele prevazute deja in Ordonanta 137 referitoare la discriminare, iar aceasta lege nu aduce nou decat conceptul de defaimare sociala, statuand faptul ca simpla apartenenta la un grup social, de orice natura, cu exceptia celor care contravin ordinii de drept, nu poate fi subiect de jigniri sau ofense”, mai spune vicepresedintele PSD.

„Este regretabil ca o lege a tolerantei este combatuta cu atata virulenta, fara un just temei, ceea ce demonstreaza ca, dincolo de imperfectiunile acestei legi, trebuie sa facem ceva pentru ca dezbaterea publica sa se concentreze pe argumente si idei si nu pe emotii sau persoane”, incheie Gabriela Firea.

Mii de comentarii critice legate de „legea defaimarii” au fost postate pe pagina de Facebook a presedintelui Liviu Dragnea. Peste 99% dintre acestea au fost sterse.

VEZI SI: SCRISOARE deschisă către DENIGRATORII ROMÂNIEI: Ați crescut ca niște vipere la sânul acestui neam, iar singurul lucru pe care îl știți este să otrăviți și ceea ce mai este bun în acest popor!

dragnea-cenzura3

VEZI SI: Gabriela Firea duce prostia la un nivel superior

 

Loading...

Related posts

4 Comments

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.