Firea dă de pământ cu Dragnea! Acuzații grave la adresa sefului PSD

Gabriela Firea a transmis că se aștepta la mai multă bărbăție din partea liderului PSD, Liviu Dragnea, și a explicat că ar fi trebuit ca acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Bucureștiului. Primarul General al Capitalei îl acuză pe Dragnea de ”abuz de putere” și menționează că astfel de decizii cer ca bucureștenii să fie chemați la referendum.

”Consider că e un abuz de putere o întâlnire cu primarii de sector. E incalificabil, nu are bărbăţia să recunoască. Transmofrmarea celor 6 sectoare în UAT, aşa cum vrea domnul Dragnea, ce ar însemna? Fiecare sector ar face transport doar în sectorul respectiv. Ce vom face cu reţeaua de termoficare? Va veni domnul Dragnea şi va tăia din conducte. Doar o minte care nu mai are demult legătură cu realitatea de ceva timp poate să gândească aşa ceva. Cetăţenii trebuie să spună dacă sunt de acord să împartă Bucureştiul în 6 orăşele, ca în Beirut. Dar, acolo a fost război. Suntem şi noi în război şi nu ne dăm seama?

CITESTE SI:  Dezvăluire-bombă! Cine sunt beneficiarii Ordonanței lui Tudorel Toader! Liviu Dragnea, cap de listă!

Unii dintre primarii de sector sunt de acord cu această situaţie neconstituţională, pe care domnul Dragnea o neagă. Conflictul politic spulberă orice raţiune. Eu sper că nu va fi adoptată Ordonanţa prin care se doreşte ruperea capitalei, rupând bugetul şi rupând patrimoniul. Păi, înseamnă că, dacă domul Dragnea vrea, Clujul va fi împărţit în câteva oraşe, Aradul, Constanţa, Iaşiul la fel.”, a spus Gabriela Firea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.