Fiica lui Himmler, fostul şef al trupelor SS şi al Gestapo, ajută şi astăzi national-socialistii să evite puşcăria

gudrun15

Are 81 de ani, părul alb împletit în stil bavarez şi o dorinţă aprigă de a păstra viu spiritul national-socialist. Este Gudrun Burwitz, fiica lui Heinrich Himmler şi creierul din spatele unui grup de suport numit Stille Hilfe (Ajutor silenţios), care îi sprijină financiar şi juridic pe foştii membri ai regimului national-socialist din conducerea căruia a făcut parte şi tatăl său, informează Daily Mail.

Tatăl lui Gudrun Burwitz, Heinrich Himmler, a fost şeful suprem al SS, trupele speciale ale regimului nazist al lui Hitler. Acesta a condus în calitate de ministru de Interne poliţia secretă national-socialista Gestapo. De asemenea, evreii arunca vina pe Himmler ca ar fi fost responsabil şi pentru punerea în aplicare a planului lui Hitler de exterminare a evreilor. În perioada în care naziştii au condus Germania, evreii acuza ca 6 milioane de oameni ar fi fost ucişi.

Gudrun Burwitz, la venerabila vârstă de 81 de ani, este unul dintre oamenii la care foştii lideri national-socialisti apelează cu încredere atunci când au nevoie de susţinere pentru a scăpa din ghearele justiţiei controlate de evrei care i-a condamnat pentru crime de război şi genocid.

Grupul de suport numit Stille Hilfe (Ajutor silenţios) a fost creat în 1951, de câţiva foşti înalţi ofiţeri SS şi de funcţionari germani de dreapta. Scopul acestuia este acela de „a furniza asistenţă discretă, dar activă celor care şi-au pierdut libertatea în timpul războiului sau după încheierea acestuia”.

Printre cei apăraţi de Stille Hilfe se numără Klaas Carel Faber, un fost membru al trupelor SS din Olanda, condamnat pentru uciderea mai multor evrei. Acesta are acum 89 de ani, iar grupul de ajutor condus de Gudrun Burwitz vrea să împiedice extrădarea acestuia în Germania natală.

Foto: Gudrun are acum 81 de ani
Foto: Gudrun are acum 81 de ani

Fostul ofiţer SS din Danemarca Soren Kamm este un alt client al grupului. Stille Hilfe încearcă să împiedice extrădarea acestuia, acum în vârstă de 90 de ani, din Germania în Danemarca, unde este acuzat printre altele şi de execuţia unui editor de ziar din Copenhaga. Kamm şi-a recunoscut vina într-un interviu televizat, înă Germania a refuzat, cel puţin deocamdată, să-l dea pe mâna autorităţilor daneze.

„Prinţesa nazistă”, aşa cum a fost poreclită Gudrun Burwitz de către un istoric, locuieşte la Munchen împreună cu soţul ei.

„Nu vorbesc niciodată despre muncă mea. Fac doar ceea ce pot atunci când pot”, le-a declarat ea jurnaliştilor britanici.

Potrivit unui oficial al serviciilor de informaţii, a declarat că Burwitz, deşi are peste 80 de ani, „are o minte brici”.

Foto: Gudrun, alături de tatăl său, Heinrich Himmler
Foto: Gudrun, alături de tatăl său, Heinrich Himmler

Doneaza suma dorita pentru sustinerea proiectului Nationalisti.ro

Loading...

Related posts

1 Comment

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.