Doliu în politică. Un nume mare din România A MURIT

Doliu în clasa politică din România. Nick Teodoreanu, prim-vicepreședintele PNȚCD, a decedat acum câteva zile, dar vestea s-a aflat târziu.

Prim-Vicepreședintele PNȚCD, Nick Teodoreanu, a încetat din viață zilele trecute. Anunțul a fost făcut de apropiații acestuia pe rețelele de socialireza.

Nick Teodoreanu s-a născut în 10 martie 1966 și era nepotul lui Pastorel Teodoreanu. El a studiat Teologie Pastorală Ortodoxă, Drept și Științe Politice la Universitatea din București.

„NICK TEODOREANU, un OM deosebit care mi-a fost prieten de suflet și frate întru Hristos a trecut la Ceruri. Îmi este foarte greu să vorbesc despre Nick la trecut, mi-l voi aminti mereu vesel, optimist, calm și cu credință în Dumnezeu. Îmi vor rămâne în inimă și în minte sfaturile înțelepte pe care mi le-a dat. „Nu lăsați oricum-ul vieții să vă trăiască. Trăiți voi, dar nu oricum.” NICK TEODOREANU. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE ALĂTURI DE DREPȚII SĂI! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDOLIATE!”, a scris Cosmin Drăgan pe Facebook.

Loading...
Citeste si:  Dragnea fierbe după gratii.Dezvăluiri incredibile despre Dăncilă

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.