DOLIU IN BISERICA! RENUMITUL PREOT A MURIT IN URMA CU PUTIN TIMP INTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULATIE

Preotul Dumitru Armanca a murit într-un accident de circulație, pe o autostradă din Croația.

Preotul plecase spre Italia, să își viziteze fratele.

În mașină, alături de el, se mai aflau soția și fiul, aceștia fiind în stare foarte gravă la spital. Părintele Armanca era foarte iubit de enoriași mai ales că a reușit să ridice o biserică în sat. Colegii săi de la Episcopia Severinului și Strehaiei sunt șocați de cumplita veste.

„Era cunoscut atât de noi, cât și de enoriașii pe care îi păstorea, ca un preot de o înaltă ținută morală și intelectuală, care a făcut foarte multe pentru parohia unde slujea, apucându-se să ridice, în vremuri destul de vitrege, o biserică mare, una dintre cele mai mari construite de noi, după înființarea Episcopiei, biserică de care avea grijă pentru ca lucrările să fie duse la bun sfârșit. Credincioșii îl regretă și nouă ne pare rău că nu mai poate sluji în fiecare duminică la altarul bisericii din Parohia Jidoștița. Dumnezeu să îl odihnească și sperăm că familia va avea puterea necesară să treacă cu bine peste această drama”, a declarat preotul Cosmin Necșoiu, purtătorul de cuvânt Episcopia Severinului și Strehaiei.

“Un om minunat a plecat către îngeri lăsând în inimile celor care l-au iubit un gol imens și lacrimi fără sfârșit. Odihnă veșnică parinte, vei rămâne mereu în sufletele noastre . Sincere Condoleante familiei!”, un alt mesaj postat pe pagina de socializare a preotului.

“Un om minunat a plecat către îngeri lăsând în inimile celor care l-au cunoscut un gol imens şi lacrimi fără sfârșit. Odihnă veșnică părinte, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei!”.

Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.