Dezvăluire BOMBA despre soțul Olguței Vasilescu! Se întâmplă chiar în campania electorală. ACUZATII GRAVE

Soțul Olguței Vasilescu candidează pe lista Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare. Claudiu Manda a intrat într-un scandal uriaș, în plină camapanie electorală, după ce un deputat PSD i-a adus acuzații grave.

Claudiu Manda s-a ales cu o plângere penală depusă de un deputat PNL deoareece acesta ar forța oamenii să-l voteze la alegerile europarlamentare.Nicolae Giurea, deputat PNL, a anunțat printr-o postare pe pagina sa personală de Facebook că a făcut plângere penală pe numele lui Claudiu Manda. Acesta îl acuză pe Manda că a forțat angajații Primăriei din Craiova să îi dea parolele de la conturile lor de Facebook.

„PSD – ul a depășit pragul de jos al ticaloșiei în această campanie. Disperat să obțină cât mai multe voturi soțul Olguței recurge la mijloace abjecte. Oamenii din primărie sunt obligați să dea celor de la PSD parolele de acces la Facebook-ul personal.

O astfel de situație a fost semnalată public, dar în privat am primit multe alte asemenea sesizări de la oamenii terorizați de gașca Olguta Manda. De aceea am făcut plângere penală și sper ca procurorii sa declanșeze în cel mai scurt timp o anchetă pentru a stopa aceste practici staliniste ale PSD”, a scris Nicolae Giurea pe Facebook.

Loading...
Citeste si:  Se rupe coaliția PSD-ALDE?! Dăncilă, OUT de la prezidențiale!

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.