De ce femeile inteligente nu înșală

fem2

De ce femeile inteligente nu înșală ? Deoarece ele se pot descurca și pe cont propriu, nu se aruncă în brațele cuiva doar din motive de singurătate sau sprijin material sau moral.

O femeie cu capul pe umeri se va lăsa mereu curtată, dar cu toate acestea, va alege un bărbat care să îndeplinească toate calitățile necesare pentru a o avea lângă el.

Nu este pretențioasă ci știe exact ceea ce vrea de la viață, și pentru asta, nu se mulțumește cu puțin. Știe că va investi în acea relație tot timpul ei, iubirea, grija și afecțiunea sa, știe ce are de oferit și mai știe că nu are de ce să-și coboare standardele, pentru că într-o bună zi, cineva se va ridica la așteptările sale.

Este calculată, calmă și nu se grăbește. Pune toate lucrurile în balanță.

Ea nu înșală pentru că a ales cu inteligență omul de lângă ea. Are alături o persoană care îi oferă tot ceea ce își dorește, și tocmai de aceea nu are de ce să caute altceva în altă parte. (sursa)

VEZI SI: CELE 5 tipuri de femei pe care barbatii nu si le doresc
Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

1 Comment

  1. misogin

    Dupa articolul asta tragem urmatoare concluzie:majoritatea femeilor nu sunt foarte inteligente!!! o sa ramaneti impresionati de femei…..in sensul bun sau sensul rau dar impresionati cu siguranta!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.