Cuvântul “ŢIGAN” a fost INTERZIS în România! Zici “ţigan”, iei amendă 7.000 de euro!

Dacă foloseşti cuvântul “ţigan” când te adresesezi unui rom poţi încasa o amendă de 7.000 de euro. Amenda pentru pronunţarea cuvântului “ţigan” în România s-a mărit, de 12 ori, săptămâna trecută, la presiunea Uniunii Europene, care consideră că drepturile romilor sunt călcate în picioare în ţara noastră.

 

tigani rromi timisoara scandal

Mare atenţie când vă adresaţi unei persoane de etnie romă cu cuvântul “ţigan”. Romii din România pot “aplica” amenzi de maximum 7.000 de euro oricărei persoane care li se adresează cu termenul “ţigan”.

 

Tiganii sunt apăraţi crâncen de statul român şi de Uniunea Europeană, care a obligat Guverul României, vineri, să mărească de 12 ori amenzile pentru cei care pronunţă cuvântul “ţigan”, considerat jignitor şi discriminator la adresa romilor.

Sursa: ExclusivTM.ro

 
Loading...
Citeste si:  Informație de ultimă oră despre cazul fetiței de 9 ani, luată din casă cu mascații. Tribunalul Mehedinți a respins cererea de adopție internațională!

4 Comments

  1. Man

    Poftim tara de cacat. In loc sa isi rezolve lacunele din sistemul de sanatate si cel de invatamant ei au grija boratilor.

    Reply
  2. Laura

    bai frate dar ce tot aveti voi cu tara, de ce nu ziceti conducere de cacat? tara e creata de Dumnezeu si e frumoasa, conducerea e plina de japite, si poporul las si nepasator. Tocmai astazi m-am trezit cu unul care sustine ca e din Cluj, Ungaria….la noi in tara toti strainii au drepturi….pana vom pune piciorul in prag odata

    Reply

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x