Cristi Bîgiu prins în flagrant de DNA luând şpagă

bigiu-spaga

UPDATE [17:21] 06 DEC 2014 › La ieşirea din casa scării, preşedintele CJ a coborât înconjurat de procurori dar neîncătuşat. Întrebat de jurnalişti dacă a fost prins în flagrant luând mită, Bîgiu a negat şi a refuzat să facă orice alte declaraţii.

UPDATE [17:12] 06 DEC 2014 › Mascaţii ridică şi la această oră documente din sediul Consiliului Judeţean.

UPDATE [17:03] 06 DEC 2014 › Din primele informaţii primite se pare că flagrantul a avut loc în jurul orei 14. Procurorii au făcut percheziţii atât acasă la Cristi Bîgiu cât şi la sediul Consiliului Judeţean.  

UPDATE [16:48] 06 DEC 2014 › Bîgiu a fost urcat în urmă cu scurt timp într-o dubă a mascaţilor care se îndreaptă către sediul DNA central.

UPDATE [16:41] 06 DEC 2014 › În acest moment se fac percheziţii în apartamentul preşedintelui Consiliului Judeţean din zona Crîng. În interiorul apartamentului se află şi Cristi Bîgiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu a fost prins în flagrant luând şpagă de la un om de afaceri, deocamdată necunoscut.

CITESTE SI:  TIGAN NEBUN: „Dă cu picioarele, se tăvălește pe jos, răstoarnă tomberoanele…” Se solicită intervenția Poliției

Televiziunile centrale transmit informaţii potrivit cărora Bîgiu a primit mită chiar la el acasă unde în acest moment au loc percheziţii.

Vom reveni cu amănunte. – Sursa: Sansa Buzoiana

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.