Cine l-ar fi îngropat, de fapt, pe Radu Mazăre? „Regizorul” face parte din Top 3 oameni puternici în România

Președintele Pro România, Victor Ponta, nu se bucură de „răul” lui Radu Mazăre, deși nu ar fi fost niciodată prieteni prea buni. El crede că situaţia delicată în care se află fostul primar al Constanței a fost aplicată şi altor „camarazi” de-ai lui Liviu Dragnea, pe care liderul PSD i-ar fi sacrificat ori de câte ori simțea că intră în atenția oamenilor legii.

Victor Ponta susține că ceea ce i se întâmplă lui Radu Mazăre se întâmplă și altor apropiați ai liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, într-o conferință de presă, la Constanța, că nu se delimitează de Radu Mazăre. “Nu.Nu am fost niciodată prea buni prieteni. Pe de altă parte, în niciun caz nu o să mă vedeți bucurându-mă de răul lui Radu Mazăre. Cred că i se întâmplă ceea ce i s-a întâmplat și altora. Vă spune ceva numele de Vali Preda? Secretar de stat, tot de aici din Constanța. Domnul Dragnea, exact ca în Narcos, de fiecare dată când se apropie poliția de el, dă pe câte unul din camazari”, a spus Victor Ponta. În acest context el a “felicitat-o” pe Ana Birchall “care a muncit în weekend și a tradus cu mâna ei documentele (privind extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar)”.

Citeste si:  Dăncilă, OUT?!! Dezvăluiri uluitoare din interiorul PSD

Liderul Pro România a reamintit un episod, din 2015, din timpul ședinței CEX-ul PSD, când pentru șefia partidului aveau de ales între Liviu Dragnea și Rovana Plumb. “Eu o susțineam pe Rovana, ceea ce rezultă că nu am mână bună. A venit la vot Nicușor Constantinescu, nu a venit Radu, și mi-a zis, nu te supăra pe noi, noi votăm cu Dragnea, că Dragnea a zis că ne scapă de închisoare. Și i-am zis, chiar nu mă supăr.Te înțeleg că votați cu Dragnea, dar chiar crezi că vă scapă? Domnule, a jurat, ne scapă sigur. Nicușor Constantinescu e de trei ani în închisoare, Radu Mazăre, Vali Preda, Sevil Shhaideh, e în judecată, soția lui Drăghici, care semnează hârtii, condamnată. O să urmeze și Vâlcov în curând. Cred că s-a prins și el că nu mai scapă, că ați văzut că nu a mai apărut în ultima lună. S-a prins și el că-l dă Dragnea din barcă. Exact ca în Narcos, îi va da pe toți Dragnea, ca să scape el. Le-a promis cu amnistii, cu grațieri, cu povești, coduri. Nu va face nimic pentru ei”.

Întrebat dacă Liviu Dragnea va scăpa, Victor Ponta a făcut trimitere la finalul serialului Narcos ( n.r. în care Pablo Escobar, lăsat de toți prietenii, este împușcat pe acoperișul casei) “Din păcate, eu nu am crezut că în România vom trăi situația în care oameni merg la închisoare și tac din gură. Vali Preda (fost secretar de stat în ministerul Transporturilor, acum în închisoare), știu foarte bine ce s-a întâmplat acolo și cum a scăpat Dragnea de flagrant. L-au luat pe Vali Preda, care ducea un aparat de fotografiat cu documentele pentru Dragnea. Dragnea nu e nici măcar martor în dosarul ăla. Sunt convins că Sevil Shhaideh nu știe unde este Belina. Nu este nici martor, Dragnea, în acest dosar. Cei de la Tel Drum sunt toți trimiși în judecată. Dragnea nu e martor, el nu îi cunoaște. Camaradul din Brazilia unde mergea cu Radu (Mazăre), s-a sinucis în toaleta unui avion. Din păcare asta trăim azi, și Radu Mazăre cred că asta trăiește și el. Cred că nu îi vine să cread că Guvernul domnului Dragnea, al prietenului lui, Liviu, se ocupă să stea în închisoare. Poate înțeleg și alții”.

Citeste si:  Va fi un scandal imens! S-A DAT LEGE: ce ne vor putea obliga armata si politia sa facem
Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.