Cinci ţigani au devastat un restaurant

tigani-urziceni04

Cinci indivizi de etnie tiganească au spart geamul de intrarea într-un restaurant din Voitinel (Suceava), după care au vandalizat o mașină din faţa localului, creând o pagubă de 5.000 de euro.

In data de 28 decembrie 2014, la ora 19.45, Secţia nr.4 Poliţia Rurală Gălănești a primit o reclamaţie prin 112 cu privire la faptul că mai mulţi indivizi de etnie rromă a provocat scandal în incinta restaurantului Pietroasa, distrugând un geam de la ușa de la intrare. Din cercetările poliţiștilor a reieșit faptul că pe 28 decembrie a.c., Constantin Ciorcan, de 39 de ani, Gheorghe C., de 17 ani, ambii din comuna Voitinel, Dumitru Litră, de 24 de ani, din comuna Horodnicul de Sus și ginerele lui Ciorcan, au intrat în incinta restaurantului din Voitinel, cu intenţia de a consuma băuturi alcoolice. Cum cei patru au fost refuzaţi de barmaniţă au început să facă scandal în local, indignând ceilalţi consumatori aflaţi în restaurant.

Cei patru au părăsit localul, dar s-au întors însoţiţi și de Cornel Ciorcan, de 29 de ani, din comuna Voitinel și au spart geamul de la ușa de la intrare în restaurant, în valoare de circa 200 de lei, după care au lovit autoturismul BMW proprietatea lui Vasile F., de 42 de ani, din municipiul Rădăuţi, spărgându-i geamurile și alte obiecte de semnalizare, după care au plecat de la locul faptei, prejudiciul estimat fiind de circa 5.000 de euro. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „distrugere” și „tulburarea ordinei și liniștii publice”. (C.Z.) – Obiectiv de Suceava

Loading...

Related posts

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.