Cea mai ODIOASĂ și DUBIOASĂ CRIMĂ! O tânără GRAVIDĂ a fost găsită MOARTĂ. Poliția a fost șocată când i-a găsit cadavrul

Marlen Ochoa Lopez, o tânără în vârstă de 19 ani, gravidă, a fost găsită moartă zilele trecute într-o ghenă de gunoi din Chicago.

Din primele informații, anchetatorii au descoperit că femeia a fost ucisă cu sânge rece de una dintre cunoștințele sale pentru a-i fura copilul din pântece.

Poliția a ajuns la o femeie de 46 de ani, din oraș, pe care familia victimei spune că tânăra o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mămici, a notat mirror.co.uk.

La puțin timp după ce a dispărut, suspecta a sunat la 911 și a susținut că a născut un copil acasă. Femeia a le-a spus că micuțul are probleme după naștere.

Copilul a fost găsit în stare foarte gravă. Testele ADN au demonstrat că micuțul era copilul lui Marlen Ochoa Lopez și al soțului acesteia. Poliția crede că principala suspectă a ademenit-o pe victimă în casa sa promițându-i hăinuțe pentru copilul pe care urma să-l nască.

Poliția a arestat-o pe suspecta principală. „Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”, a declarat soțul femeii asasinate.

Loading...
Citeste si:  CRIMELE DIN CARACAL – DEZVĂLUIRI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.