Ce parere aveti? Tigan ASISTAT SOCIAL din Romania, in CONCEDIU LA PARIS: ”Ce crimă am făcut?”

Din cei 300 de tigani asistați social câți sunt în Târgoviște, 270 au căzut în depresie! Au și adeverințe medicale care le atestă această boală – exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri că nu sunt trimiși la muncă.

Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a sesizat Colegiul Medicilor, Casa de Sănătate și Poliția, ca să afle cum s-a răspândit această groaznică epidemie de… depresie! Edilul e hotărât să-i lase fără bani pe oameni, dacă se stabilește că sunt sănătoși, dar fără chef de muncă.

„Am adeverință, sunt bolnav, vai de capul meu! Nu pot nici să mă aplec, să mă închei la șirete!”, spune un bărbat de nici 40 de ani, care primește ajutor social.

”Păi dacă-mi vine sânge pe nas? Am tensiune, cum să muncesc?”, a spus o femeie în vârstă de 52 de ani.

Situația e ușor diferită în Argeș. Aici, asistații iau ajutorul de la stat, apoi pleacă în vacanțe. Este și cazul unui bărbat care a mers la Paris în concediu de… odihnă! Nici nu s-a străduit să ascundă acest lucru.

VEZI SI: VIDEO DE ITI FACI CRUCE! Mărturia candidă a unei tiganci asistate social de statul român: „Mă mai culc cu un bărbat, mai fac un copil şi mănânc la cantină”

Citeste si:  O mare amenințare la adresa securității statului? Suveranii născuți vii, cei care vor în afara oricărei reguli. Se întâmplă acum în România

Ba chiar s-a fotografiat și s-a lăudat pe Facebook cu excursiile făcute. Și nu este singurul caz.

Dorel Tănăsescu, primarul din Bugheta de Jos, a povestit că bărbatul în cauză a venit într-o dimineață la primărie, s-a asigurat de bani, iar după-amiază era în avion și-și făcea selfie. Lângă el se aflau și cumnatul acestuia și soția, și ei asistați social.

”Era o problemă să-mi iau o vacanță? Ce crimă am făcut că am făcut o poză în avion? N-am voie să-mi fac o poză? Îmi fac o poză și cu dumneata!”, i-a spus asistatul social jurnalistului.

VEZI SI: O familie de tigani primește lunar ajutor social de 4.000 de lei: „Nu e suficient”

Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x